Dün jenerikte Sedef'in adını görmeyince bölümü izlemedim Elkızı düşmüş. Halbuki iyi bir başlangıç yaptı ama ilk bölümdeki yanlışlar, bazı olayların çok hızlı geçilmesi (Cavidan'ın oğlu öldü, acısını çok az gösterdiler Ezo'yla düzgün bir hesaplaşmaları bile olmadı), Ezo'nun güçlü ve zeki bir kız diye gösterilip Harun'a ve annesine inanması seyirci tarafından olumlu karşılanmamışa benziyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Instagram sayfasında bölümün son sahnesinin altına gelen yorumlarla haftaya daha da düşer gibi. Bir an önce Zeliha'yı devreye sokmalılar yoksa final yakın. Gerçi 7. bölümü çekiyorlarmış belli ki biraz daha devam edecek.
Final yakın bence de ama erken bitmemeli sınavlarım var diye izlemedim dün yayınlanan bölümü ha bu arada neden izlenmiyor anlamıyorum +15 bekliyordum benDün jenerikte Sedef'in adını görmeyince bölümü izlemedim Elkızı düşmüş. Halbuki iyi bir başlangıç yaptı ama ilk bölümdeki yanlışlar, bazı olayların çok hızlı geçilmesi (Cavidan'ın oğlu öldü, acısını çok az gösterdiler Ezo'yla düzgün bir hesaplaşmaları bile olmadı), Ezo'nun güçlü ve zeki bir kız diye gösterilip Harun'a ve annesine inanması seyirci tarafından olumlu karşılanmamışa benziyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Instagram sayfasında bölümün son sahnesinin altına gelen yorumlarla haftaya daha da düşer gibi. Bir an önce Zeliha'yı devreye sokmalılar yoksa final yakın. Gerçi 7. bölümü çekiyorlarmış belli ki biraz daha devam edecek.
Komik olan ne. Jenerikte adının olmaması mı, izlemedim ve düştü demem mi.
NTC dizileri iyi kötü bir şekilde devam ediyor ya şu an 7. bölüm çekildiğine göre Adı Zehra gibi 13'ü bile görür.Final yakın bence de ama erken bitmemeli sınavlarım var diye izlemedim dün yayınlanan bölümü ha bu arada neden izlenmiyor anlamıyorum +15 bekliyordum ben
Nazar var nazar NTC yapımda okutup üfletmeleri lazım Tutacak kadro güzel çekim yerleri ve AHMET KAYAKomik olan ne. Jenerikte adının olmaması mı, izlemedim ve düştü demem mi.
------
NTC dizileri iyi kötü bir şekilde devam ediyor ya şu an 7. bölüm çekildiğine göre Adı Zehra gibi 13'ü bile görür.
D şıkkı hepsi.Komik olan ne. Jenerikte adının olmaması mı, izlemedim ve düştü demem mi.
------
NTC dizileri iyi kötü bir şekilde devam ediyor ya şu an 7. bölüm çekildiğine göre Adı Zehra gibi 13'ü bile görür.
Bu Kanal D hava durumu nasıl oluyorda reytinglerde hep ilk 10 a giriyor?? Çok şüpheli değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 111011
Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu!Ekli dosyayı görüntüle 111010
Total'de 'Kardeşlerim', AB ve ABC1'de 'Gönül Dağı' zirvede!
------
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes