6 Kasım 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• O Ses Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    15

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu!
Total'de 'Kardeşlerim', AB ve ABC1'de 'Gönül Dağı' zirvede!

screenshot-1-Hagn.jpg

reyting-son-2.jpg

------

Son düzenleme:
TV8 bir yayın akışını 8-9 yıldır düzenleyemedi. Sinir bozucu bir durum gerçekten. Recep İvedik 6 gibi potansiyeli olan bir film son anda 18.18'da başlıyor O Ses Türkiye ise özet vermeden hiç alakasız bir saate (20.36'da) yayına giriyor.

TV8 bir yayın akışını 8-9 yıldır düzenleyemedi. Sinir bozucu bir durum gerçekten. Recep İvedik 6 gibi potansiyeli olan bir film son anda 18.18'da başlıyor O Ses Türkiye ise özet vermeden hiç alakasız bir saate (20.36'da) yayına giriyor.
Saatler neden bu kadar küsuratlı. :A

O Ses'in reytingleri yükselsin diye yapıyorlar bence ama nafile.

O Ses'in reytingleri yükselsin diye yapıyorlar bence ama nafile.
Böyle yükseleceğini hiç sanmıyorum. Bütün hafta boyunca madem 20'de diye tanıtım yapıyorsun ve özetsiz başlatmak istiyorsun tam saatinde başlasın diğer yapımlar özetteyken belki o şekilde yükselebilir böyle bence daha da kaçırıyorlar seyirciyi çünkü O Ses Türkiye izleyenler saat 20'de açıyorlar belki kanalı ve film görüyorlar 20.30'da açıyorlar yine film var ve diğer kanallara yöneliyorlar bu şekilde.
------

Saatler neden bu kadar küsuratlı. :A
TV8 açıktı çünkü odamda ve başlarken baktım saat kaçta başlıyorlar diye.
+ Olarak benim bir saat takıntım var yani bir yapım örneğin 20.30'da değil 20.36'da veya 20'de değil 20.04'te başlıyorsa canım sıkılıyor sinirlerim bozuluyor. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Böyle yükseleceğini hiç sanmıyorum. Bütün hafta boyunca madem 20'de diye tanıtım yapıyorsun ve özetsiz başlatmak istiyorsun tam saatinde başlasın diğer yapımlar özetteyken belki o şekilde yükselebilir böyle bence daha da kaçırıyorlar seyirciyi çünkü O Ses Türkiye izleyenler saat 20'de açıyorlar belki kanalı ve film görüyorlar 20.30'da açıyorlar yine film var ve diğer kanallara yöneliyorlar bu şekilde.
------

TV8 açıktı çünkü odamda ve başlarken baktım saat kaçta başlıyorlar diye.
+ Olarak benim bir saat takıntım var yani bir yapım örneğin 20.30'da değil 20.36'da veya 20'de değil 20.04'te başlıyorsa canım sıkılıyor sinirlerim bozuluyor. :A
Tam olarak takıntı olmasa da tam sayı takıntım var ve her yapımın böyle küsuratlı saatlerde başlaması sinirimi bozdu. Çare bulsunlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Hazem