Kanka @batuhankaralar inanan var mı ki boşver ciddiye alınmamıştır tweet.Haha kanka diziyle uğraşmak ayrı şey yalan şeyler yazmak ayrı şey Batuhan Twitter'da Kırgın Çiçekler düşen reytingleri sebebiyle Ocak'ta final yapıyor yazmış
Kanka @batuhankaralar inanan var mı ki boşver ciddiye alınmamıştır tweet.Haha kanka diziyle uğraşmak ayrı şey yalan şeyler yazmak ayrı şey Batuhan Twitter'da Kırgın Çiçekler düşen reytingleri sebebiyle Ocak'ta final yapıyor yazmış
Kaç takipçisi var ki. Ben bir defa denk gelmiştim forumda paylaşılınca ayollu bir tweetti.Zaten kimse bakmamış bile
Tvkedisi diye bir ismi var 102 takipçisi varKaç takipçisi var ki. Ben bir defa denk gelmiştim forumda paylaşılınca ayollu bir tweetti.
Benim Televizyon Kuşu vardı @xBUGRAx ve @Billy Kane bilir. Gani Müjde, Ceyda Ateş falan takip ediyordu 1300 takipçim vardı.Tvkedisi diye bir ismi var 102 takipçisi var
Niye kapattınBenim Televizyon Kuşu vardı @xBUGRAx ve @Billy Kane bilir. Gani Müjde, Ceyda Ateş falan takip ediyordu 1300 takipçim vardı.
AB oranları da iyi aslında 3,61 reytingi çoğu dizi göremiyor bileSöz her zamanki gibi 2 basamaklı reytinglerle 1. Olmuş. Tebrikler.
Çukur her hafta oranlarını yükseltiyor. 7 reytingle Sözün hemen sırtında.
Kırgın Çiçekler, 3. sezonuyla totalde iyi oranlar almış. Abde vasat kalmış.
Siyah Beyaz Aşk totalde 4 reytinge çok yaklaşmış. Diğer 2 gruptada iyi oranlar almış. Keşke Salı günü yayınlansa...
Geçen sezon abde +4 reyting alıyordu. 3.61 ab grubuna göre fena değil ama diziler kategorisinde son sırada.AB oranları da iyi aslında 3,61 reytingi çoğu dizi göremiyor bile
Ama şunu da hesaba katmalısın dizi 3.sezonunda illa ki düşecek bence ona rağmen çok iyi.Geçen sezon abde +4 reyting alıyordu. 3.61 ab grubuna göre fena değil ama diziler kategorisinde son sırada.
9'ları görmüş bir dizi için 5'li rakamlar çok az, Kemal'den sonra bitirilmeliydi; ama şu kel adam fazlasıyla karizmatik. Diziyi Zehra ile birlikte bir süre daha taşıyabilirler.Niye 6 aldık 3.olduk pardon 2. Çukur reklamlı olmazsa 5.53 alırdı geçerdik