Kanka @batuhankaralar inanan var mı ki boşver ciddiye alınmamıştır tweet.Haha kanka diziyle uğraşmak ayrı şey yalan şeyler yazmak ayrı şeyBatuhan Twitter'da Kırgın Çiçekler düşen reytingleri sebebiyle Ocak'ta final yapıyor yazmış
![]()
Kanka @batuhankaralar inanan var mı ki boşver ciddiye alınmamıştır tweet.Haha kanka diziyle uğraşmak ayrı şey yalan şeyler yazmak ayrı şeyBatuhan Twitter'da Kırgın Çiçekler düşen reytingleri sebebiyle Ocak'ta final yapıyor yazmış
![]()
Kaç takipçisi var ki.Zaten kimse bakmamış bile![]()
Tvkedisi diye bir ismi var 102 takipçisi varKaç takipçisi var ki.Ben bir defa denk gelmiştim forumda paylaşılınca ayollu bir tweetti.
![]()
Benim Televizyon Kuşu vardı @xBUGRAx ve @Billy Kane bilir. Gani Müjde, Ceyda Ateş falan takip ediyordu 1300 takipçim vardı.Tvkedisi diye bir ismi var 102 takipçisi var![]()
Niye kapattınBenim Televizyon Kuşu vardı @xBUGRAx ve @Billy Kane bilir. Gani Müjde, Ceyda Ateş falan takip ediyordu 1300 takipçim vardı.![]()
AB oranları da iyi aslında 3,61 reytingi çoğu dizi göremiyor bileSöz her zamanki gibi 2 basamaklı reytinglerle 1. Olmuş. Tebrikler.
Çukur her hafta oranlarını yükseltiyor. 7 reytingle Sözün hemen sırtında.
Kırgın Çiçekler, 3. sezonuyla totalde iyi oranlar almış. Abde vasat kalmış.
Siyah Beyaz Aşk totalde 4 reytinge çok yaklaşmış. Diğer 2 gruptada iyi oranlar almış. Keşke Salı günü yayınlansa...
Geçen sezon abde +4 reyting alıyordu. 3.61 ab grubuna göre fena değil ama diziler kategorisinde son sırada.AB oranları da iyi aslında 3,61 reytingi çoğu dizi göremiyor bile![]()
Ama şunu da hesaba katmalısın dizi 3.sezonunda illa ki düşecekGeçen sezon abde +4 reyting alıyordu. 3.61 ab grubuna göre fena değil ama diziler kategorisinde son sırada.
9'ları görmüş bir dizi için 5'li rakamlar çok az, Kemal'den sonra bitirilmeliydi; ama şu kel adam fazlasıyla karizmatik. Diziyi Zehra ile birlikte bir süre daha taşıyabilirler.Niye 6 aldık 3.olduk pardon 2. Çukur reklamlı olmazsa 5.53 alırdı geçerdik