6 Kasım 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyaz Karanfil, KVP'nin yokluğunda bu kadar oran aldıysa haftaya KVP gelince iyice düşecektir. Diziden umut yok.
Maç reytinglerini biraz daha yüksek bekliyordum.
Dün 3 önemli programın (KVP, Aramızda Kalsın ve Güldür Güldür) Kocamın Ailesi'ne kendini gösterme fırsatı doğmuştu. Ama bencekendini pek de gösterememiş. Bundan daha büyük bir fırsat daha dizinin eline geçmez.
Güldür Güldür tekrarlarıyla AB'de 3. olarak bir kez daha AB programı olduğunu kanıtlamış.
Recep İvedik tüm gruplarda 3 reytingi geçerek gerçekten büyük bir iş başarmış. Tebrik ederim.
Ben Bilmem Eşim Bilir konusunda @takas a kesinlikle katılıyorum. Eğer PT 1'de olsaydı kanal programa yazık ederdi.

Maç iyi gitmiş ama daha yüksek oranlar bekliyordum ben.

Kocamın Ailesi 3 grupta da çok iyi gitmiş. :Z Dün akşamki bölüm de çok iyiydi. Dizi düşecek diyenlere inat çok iyi gitmeye devam ediyor. :D

FOX Ana haber çok iyi gitmiş.

Beyaz Karanfil Vadi'nin yokluğunda yeni gününde yükselmiş ama AB oranları kötü.

Ben Bilmem Eşim Bilir beklediğimden iyi oranlar almış. :D

@yigit_00 @EFE UYSAL @takas Kalıcı olarak prime-time'da kalmasının ben de doğru olduğunu düşünmüyorum ama dünkü sonuçlar "çok kötü" dersek de haksızlık etmiş oluruz.Sıralama olarak geride olsa da sonuç fena değil.Ara ara vadi veya diğer diziler ara verdiğinde ekranı doldurmak için çok da kötü bir fikir gibi gelmedi bana maliyetinin düşüklüğünü de hesaba katarsak.

Kalkmasını bekleyenler varken prime-time'da şans verilmiş olması güzel bir hadise bence,kısa vadede programın yayından kalkacağını sanmıyorum.

@yigit_00 @EFE UYSAL @takas Kalıcı olarak prime-time'da kalmasının ben de doğru olduğunu düşünmüyorum ama dünkü sonuçlar "çok kötü" dersek de haksızlık etmiş oluruz.Sıralama olarak geride olsa da sonuç fena değil.Ara ara vadi veya diğer diziler ara verdiğinde ekranı doldurmak için çok da kötü bir fikir gibi gelmedi bana maliyetinin düşüklüğünü de hesaba katarsak.

Kalkmasını bekleyenler varken prime-time'da şans verilmiş olması güzel bir hadise bence,kısa vadede programın yayından kalkacağını sanmıyorum.
prime time da yayınlanması zor çünkü kanal p1 de yarışın içinde olmak ister bbeb le yarışın içine bile girememiş
yayından kalkmaz haftasonu öğleden sonra falan yayınlanır
maliyeti istediği kadar düşük olsun kanal zirveye oynamak ister

A/B'de iyi ama çok abartılacak kadar da iyi değil. Kanal D'ye hayatta yetmez yani bu reytingler. :):)

3-4 haftada bir Vadi yokken yayınlanmaz mı dersin?Vadi kolajına göre başarılı olmuş ama bir filmle daha iyi oranlar alınabilirdi,tabi maliyeti ne olurdu o filmin bilemiyorum.

3-4 haftada bir Vadi yokken yayınlanmaz mı dersin?Vadi kolajına göre başarılı olmuş ama bir filmle daha iyi oranlar alınabilirdi,tabi maliyeti ne olurdu o filmin bilemiyorum.
Sanmam, yine zaman zaman boşluklarda yayınlanabilir tabii ama Vadi yokken kolaj verilir büyük ihtimal. :)

Şu aşağıdaki isimler ne düşünüyor İlker Show hakkında.Uzun süre sonra bir fırsat olmuş,konuşulsun istiyorum Ben Bilmem Eşim Bilir doya doya. :)

@sokak sanati @Bully @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @pompy @beyazsoy @cookies @ehsan7000 @OzaN ve bu mesajı okuyan herkes. (Umarım etiket yasak değildir)
Pt-1 eskilerde kaldı Ben Bilmem Eşim Biir için. :D

Bu saatten sonra pt-1'de iş yapmaz. 1 hattalığına yayınlandı işte fazlasını beklememek lazım. :)

Haftasonu gündüz kuşağında iyi gidiyor İlker Show. :)

İlker yoktu vadi gazına rağmen yine yok oldu. Eski reytingleri de şüpheli zati tns sbt boşluğunda yürüdü iste)))
Şu aşağıdaki isimler ne düşünüyor İlker Show hakkında.Uzun süre sonra bir fırsat olmuş,konuşulsun istiyorum Ben Bilmem Eşim Bilir doya doya. :)

@sokak sanati @Bully @xemrexxx @Çiğdem- @mrt-06 @Forumdash @pompy @beyazsoy @cookies @ehsan7000 @OzaN ve bu mesajı okuyan herkes. (Umarım etiket yasak değildir)

ben ilker beyi sunuculukta başarılı görmüyorum oyunculuğunu beğeniyorum ama sunuculukta fazla abartı bence çarkıfelek ramazanda tutması çok normaldi herkes iftar açarken o tür yarışma seyretmeyi sever yanı ama arka sokakalrın yerine hafta içi alınınca 1 reytingten kurutlamadı kaldırıldı
ben bilmem eşim bilirde arka sokakların tekrar bölümüyle aynı oranları almış çok başarılı diyemicem ben ilker beyi tekrar bir dizide görmek istiyorum yeni bir komedi dizisinde başrol alabilirdi bence 🙂🙂🙂

Zaten bizde program yayından kalksın demiyoruz. Haklısın.Vadi filan ara verdiğinde güzel bir alternatif olur. Ama sürekli PT 1 'de kalırsa bunu da harcar (Benim Adım Gültepe, BAHD, Yalan Dünya ve Urfalıyam Ezelden ile aynı kaderi paylaşır.)

Maçtan daha iyi sonuç beklerdim, KVP yokluğunda dahada yükselir diye düşünüyordum. Tam tersine normal gitmiş.

BBEB televizyonların vazgeçilmez programı gündüz kuşağı programıdır. Buna rağmen yine güzel bir iş çıkarmış. AB grubu gayet iyi bu arada.

Kocamın Ailesi dizisi devam edebiliyor diyebilirz artık. Başrol çıktıktan sonra ben dizinin devam edeceğini düşünmezdim. Tam aksine üstüne koyarak gidiyor. Helal olsun diziye.

Cüneyt Özdemirle Kanal D Haber daha da yükselecektir. Gid gide yükseliyor, yakında tüm gruplarda zirve kaçınılmaz.

Güldür Güldür Show'un tekrarı çok iyi gitmiş.

Maçtan daha iyi sonuç beklerdim, KVP yokluğunda dahada yükselir diye düşünüyordum. Tam tersine normal gitmiş.

BBEB televizyonların vazgeçilmez programı gündüz kuşağı programıdır. Buna rağmen yine güzel bir iş çıkarmış. AB grubu gayet iyi bu arada.

Kocamın Ailesi dizisi devam edebiliyor diyebilirz artık. Başrol çıktıktan sonra ben dizinin devam edeceğini düşünmezdim. Tam aksine üstüne koyarak gidiyor. Helal olsun diziye.

Cüneyt Özdemirle Kanal D Haber daha da yükselecektir. Gid gide yükseliyor, yakında tüm gruplarda zirve kaçınılmaz.

Güldür Güldür Show'un tekrarı çok iyi gitmiş.
Erken Olmasından Dolayı Çok Yüksek Değil.

Beyaz Karanfil oranlarını yükseltmiş fakat diziden umudum olduğunu söylemem.