Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok 5'e çıkmasını izah ettim son anlık reklamlardır bir kısmı.Dizinin normal anlığı 2.77 mi diyorsun yani?
sahradan sonra yeni bir konuda bulmalılarsahra olayı daha da yükseltebilir iki dünya arasını
stv dizisi zirveyi alır yakındaStar ve Show TV süper yineStv`deki diziye bak sen
nerden biliyon izliyon mu bu kadar subjektif olunmaz ki ya kanal d babanın kanalı mı arkadaş anlamıyorum ki babamın kanalı olsa bu kadar savunmam desteklemem heraldeMy 9'a takıldı kaldı. Doksanlar hak ettiği oranları alıyor. Bakalım tns'de de düşecek mi?
Kanal D ile ne alakası var şimdi?nerden biliyon izliyon mu bu kadar subjektif olunmaz ki ya kanal d babanın kanalı mı arkadaş anlamıyorum ki babamın kanalı olsa bu kadar savunmam desteklemem heralde
doksanlar süper bi bölüm yükselmesi lazım
aynenstv dizisi zirveyi alır yakındaboşuna atv bugünün saraylısı nı düşünmesinler
adam my ve doksanlar demiş nasıl kanal d sonucuna ulaştın oradannerden biliyon izliyon mu bu kadar subjektif olunmaz ki ya kanal d babanın kanalı mı arkadaş anlamıyorum ki babamın kanalı olsa bu kadar savunmam desteklemem heralde
doksanlar süper bi bölüm yükselmesi lazım
bana göre de tek bir Allah ın kulunu izlediğini görmediğim intikamın 3 alması çok bana göre o dizinin 1 reyting bile almaması lazım çünkü hiçkimse izlemiyo 0 yani 0 ama 3 reyting alıyo işteKanal D ile ne alakası var şimdi?Ben sadece Doksanlar'ın alacağı oran bu demek istemiştim. Doksanlar 3-4 reytinglik bir dizi işte. 5-6 alması şaşırtıcı bence.
doksanlar reklam düzeni berbattı bu akşam
bu kanal d dizilerne yarayacak
mesela şuan atv-star ve Show reklamda bu merhamete yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?