6 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

doksanlar süper bi bölüm baya iyi gidiyo dizi reytingleri düşmüş biraz sanki

My 9'a takıldı kaldı. Doksanlar hak ettiği oranları alıyor. Bakalım tns'de de düşecek mi?

Doksanlar 3.72'ye yükselerek iyi gitmiş fakat dizi tam olarak bekleneni veremiyor gibi. :)

Pis Yedili bu anlıkta da kanalına göre çok iyi gitmeyi başarmış. :)

Kanal D bu anlıkta da kötü gitmiş yine. :)

My 9'a takıldı kaldı. Doksanlar hak ettiği oranları alıyor. Bakalım tns'de de düşecek mi?
nerden biliyon izliyon mu bu kadar subjektif olunmaz ki ya kanal d babanın kanalı mı arkadaş anlamıyorum ki babamın kanalı olsa bu kadar savunmam desteklemem heralde
doksanlar süper bi bölüm yükselmesi lazım

nerden biliyon izliyon mu bu kadar subjektif olunmaz ki ya kanal d babanın kanalı mı arkadaş anlamıyorum ki babamın kanalı olsa bu kadar savunmam desteklemem heralde
Kanal D ile ne alakası var şimdi? :F Ben sadece Doksanlar'ın alacağı oran bu demek istemiştim. Doksanlar 3-4 reytinglik bir dizi işte. 5-6 alması şaşırtıcı bence. :)

5 kadının muhteşem hikayesini anlatan dizi Umutsuz Ev Kadınları yeni bölümüyle Şimdi FOX'ta Başlayacak!

adam my ve doksanlar demiş nasıl kanal d sonucuna ulaştın oradan (b)

doksanlar reklam düzeni berbattı bu akşam
bu kanal d dizilerne yarayacak
mesela şuan atv-star ve Show reklamda bu merhamete yarayacak

Kanal D ile ne alakası var şimdi? :F Ben sadece Doksanlar'ın alacağı oran bu demek istemiştim. Doksanlar 3-4 reytinglik bir dizi işte. 5-6 alması şaşırtıcı bence. :)
bana göre de tek bir Allah ın kulunu izlediğini görmediğim intikamın 3 alması çok bana göre o dizinin 1 reyting bile almaması lazım çünkü hiçkimse izlemiyo 0 yani 0 ama 3 reyting alıyo işte
doksanlar on numara dizi kanal d de olsaydı 10 reyting hakediyo derdin bırak artık bu işleri