al izle @Forumdash nurbanunu fantezileri için 23.05 e ka my yi ziliyorkuzey güneyde o favorimdi zaten merve, mihrimahı oynayandan bin kez daha güzel kız.... onun olduğunu bilsem bende göz atardım
al izle @Forumdash nurbanunu fantezileri için 23.05 e ka my yi ziliyorkuzey güneyde o favorimdi zaten merve, mihrimahı oynayandan bin kez daha güzel kız.... onun olduğunu bilsem bende göz atardım
her hafta başka bir şey buluyor nurbanu sağolsun bir bu bir maskeli kucaklara oturma bir küvete girme şimdi hamile çocuğu doğusun eski performansına dönsünla 10 dakikadır izliyorum bu nasıl fantezi hiçbişey görünmüyor
her hafta başka bir şey buluyor nurbanu sağolsun bir bu bir maskeli kucaklara oturma bir küvete girme şimdi hamile çocuğu doğusun eski performansına dönsün
evet bu sezon artık çarşambalar yayımlanıyoravrupa avrupa geçen senelerde pazar günü deil miydi çarşambaya mı almışlar
pazarları daha verimli deil miydi acaba reyting anlamında ne gibi fark varevet bu sezon artık çarşambalar yayımlanıyor
evet pazar olduğu zaman bende izliyordum ve AB`de normal gidiyordu ama çarşamba çok düştüpazarları daha verimli deil miydi acaba reyting anlamında ne gibi fark var
gününde iyi giden diziye rotasyon uygularsan sonuçlarına katlanırsınevet pazar olduğu zaman bende izliyordum ve AB`de normal gidiyordu ama çarşamba çok düştü
evet çok haklısıngününde iyi giden diziye rotasyon uygularsan sonuçlarına katlanırsın
yav arkadaş işine nasıl gelirse öyle konuşuyosun yeter be yuhh artıkoppa fatma sultan style kadının kocasını öldürme sahnesi totali çeker diyordum ab yi çekmiş
geçen hafta my maçtn dolayı ab de düştü dediğimde maç açık kanalda değil,my kadın dizisi diye bir sürü safsata yapmışlardı neyse onların zaten ab grubundan anlamadığını biliyoruz
merhamet ab de pis yedili totalde iyi gitmiş
doksanlar düşse de belli olmaz sihirli değenek her an değebilir
hıhı my kadın dizisiyav arkadaş işine nasıl gelirse öyle konuşuyosun yeter be yuhh artık
geçen hafta maç varmış nerde vardı maç nerde nerde göster hele
my kadın dizisi üstelik şifreli kanaldan yayınlanan maçtan mı etkilenecek
maç 2 hafta önceydi ve maçtan sonraki hafta hiçbi halt olmadı yani my kadın dizisi olduğunu kanıtladı resmen
evet zor da olsa kabul ettin )))hıhı my kadın dizisi
uzatmak istemiyorum gereksiz ve aslı belli bir şey bu maç varken my hep düşer sonra yükselir geçen hfta doksanlara değen sihirli değnek kaybolmuş my normale dönmüş 2 hafta sonra .evet zor da olsa kabul ettin )))
geçen hafta maç varmış o hangi maç yav ben bulamadım da ))))
maçı izleyenler geçen hafta değilde bu hafta izlemişler demekki işe bak sen hahahauzatmak istemiyorum gereksiz ve aslı belli bir şey bu maç varken my hep düşer sonra yükselir geçen hfta doksanlara değen sihirli değnek kaybolmuş my normale dönmüş 2 hafta sonra .
ah ah bir de hürremin orjinali ve menapozsuzu olsa neler olurdu acabaPis Yedili Muhteşem Yüzyıl çok iyi gitmişler tebrikler.
İki Dünya Arasında TNS'de de artık ilk 5'te. Büyük başarı tebrikler.
Umutsuz Ev Kadınları resmen çökmüş FOX bir diziyi daha harcadı.
Doksanlar beklediğimden daha yüksek çıkmış. Tebrikler.