6 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

kurtlar vadisi ve arka sokaklar gibi dizilerle muhteşem yüzyılı birmi tutuyorsun
kurtlar vadisi veya arka sokaklar arkası yarın diziler bir 10 yıl daha devam ederler

kurtlar vadisi ve arka sokaklar gibi dizilerle muhteşem yüzyılı birmi tutuyorsun
kurtlar vadisi veya arka sokaklar arkası yarın diziler bir 10 yıl daha devam ederler
sen bir tutmuyorsan
bir my de meryem uzerli-deniz çakır-filiz ahmet-selma ergeç-gürbey ileri gibi ana karakterler çıktı yerine 10-15 tane yeni isim geldi ayrıca niye geçen haftaya göre değerlendiriyorsun ki my geçen sene bu zaman total 10-11 ab 12-13 alıyordu

yav nekadar alıngan çıktın muhteşem yüzyılı pargalı İbrahim ölene kadar bende izledim
o günkü reytingide söyleyim 16.okan yalabıyık ve Meryem uzerli diziden ayrıldıktan sonra bsana göre dizinin tadı kalmadı
bu benim fikrim.yoksa başka bir artniyetim olabilirmi
sonuçta ben starda herhafta ben de özledim ve medcezir dizisini izliyorum

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da çok başarılı sonuçlar elde etmiş ve zirvede yer almayı başarmış tebrikler.

Pis Yedili ortalama reytinglerle devam etmiş.

İki Dünya Arasında totalde atağa kalkarak 4.sırada yer almayı bilmiş.

Doksanlar geçen haftaya göre bu hafta ciddi bir düşüş yaşadı.

AŞK totalde düşüş yaşadı Ab grubunda ise sabitliğini korudu.

Merhamet düşük oranlar almaya devam ediyor. AŞK ile yer değiştirseler nasıl olur sorusu geliyor aklıma.

Çocuklar Duymasın AB oranlarını da geçen haftaya göre epey arttırmış görünüyor.

niye alınayım
starı da hiç sevmem ayrıca my olmasa kumandadan silerim
okan yalabık ve meryem uzerli dizinin başından beri vardı zaten her şeyin ilki güzeldir sonradan gelen hangi isim sevildi türkiyede

türk insanında ve ne kadar bozuk da olsa reyting sisteminde her dizinin belli bir ederi var karadayı senin için 12-13 almalı belki ama olmuyor işte
my nin yükselmesi bölümle ve geçen hafta maç ile çakışmasından dolayı zaten geçen haftaya bak özeti hem totalde hem ab de yükselmiş maçla çakışan bölüm düşmüş

geçen hafta maç var diyorsunda arkadaş ondn önceki haftalardada mı maç vardı
7-8 reyting alıyordu
neyse bırakalım bu konuyu sen yorumlanacak yeni konular aç ben yorumlamaya devam edyim

geçen hafta maç var diyorsunda arkadaş ondn önceki haftalardada mı maç vardı
7-8 reyting alıyordu
neyse bırakalım bu konuyu sen yorumlanacak yeni konular aç ben yorumlamaya devam edyim
my totalde 9.15-9.30-9.27-8.96-8.81-8.56 almış bu hafta 9.1 gibi bişi yani çok bartı bir durum yok 7-8 gib i bir durum da yok
ab grubunda zaten reytingler çok çabuk değişiyi 107.bölüm 9.45 108.bölüm 8.20 almış
geçen hafta 8.84 almış bu hafta 10.04 yani sürekli olan bir durum bu konuşulacak yanı yok zaten

Tns güvenmiyorum sana.

Diğer dizileri bi yükseltip bi düşürüyosun ama kanal d'min dizilerini hep düşürüyosun olacak iş mi!

Hayır en azından Kanal d'min dizilerini de 2 haftada 1 de olsa yükselt de arada biz de sevinelim yahu güvenmiyorum işte sana küstüm.

Son düzenleme:

+1

nagahan alçı total de bile trt çocuga ragmen ilk yüze girmiş 88. olmuş. ab de 76. ... gözünü seveyim tns nelere kadirsin )))

Avrupa avrupa totalci olmus 😱

Star Muhteşem yüzyıl çok iyi gitmiş AB`si 10u geçmiş

Kanal D Merhamet totali çok kötü ama AB`si son haftalar çok iyi 5 ala biliyor
pt1 olsa bence daha da artar Muhteşem Yüzyılla kapışa biliyordu geçen sezon
A.Ş.K. çok düşük ilerliyor 5i bile geçemiyor artık 😕

Show TV Pis Yedili normal reytinglerle ilerliyor
Güldür Güldür ortalama gidiyor

atv Doksanlar 2 haftalık uçuştan sonra düşmeye başladı

FOX Umutsuz ev kadınları pek iyi gitmiyor
TRT1 Eski Hikaye ve Avrupa Avrupa düşük ilerliyorlar
Samanyolu TV Hiyanet Sarmalı normal ama İki Dünya arsinda totalde şov yapmış 5 almış nerdeyse

pargalı ve meryemden sonra dizide izlenecek bişey kalmadı orası doğru bende bıraktım

ama geçen seneki ayrılıklardan sonra bu sene eğer reytingi 5 lere düşmemişse bunun nedeni alternatifsizlik ve yeni oyunculardan bazılarının iyi seçilmesinden kaynaklı özellikle öbgz deki mete karakterini oynayan aras bulut iynemli nin seçilmesi çok etkili oldu... selim karakterinde fatmagül dizisinden tanınmış gevşek vatandaşın seçilmesi de iyi olmuş

çok alternatifler geldi ama orjinal hürrem hepsini alaşağı etti
şimdi menopozlu hürrem ile hürrem etkisi azalsa da nurbanu bile yeter rakipleri eksiltmede

Nagehan oranlarını arttırmış ama TRT Çocuk yüzünden sıralama olarak yükselememiş.

Her Şey Dahil ilk 100'e girememiş mi iki grupta da. 😱

merve boluğur
meryemin 4 te 1 i etmese de de entrika ve fantezi dalında çok iyi gidiyor

kuzey güneyde o favorimdi zaten merve, mihrimahı oynayandan bin kez daha güzel kız.... onun olduğunu bilsem bende göz atardım