6 Haziran 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Milletimiz iftar saatine TRT'den bakıyor ki TRT Haber uçmuş
Hayat Sevince Güzel tutmuş denilebilir. Yazın izleyecek bir şey bulamazsam izlerim.

Milletimiz iftar saatine TRT'den bakıyor ki TRT Haber uçmuş
Hayat Sevince Güzel tutmuş denilebilir. Yazın izleyecek bir şey bulamazsam izlerim.
Yazın izleyecek bir şeyler mi arıyorsun iyi ki yorumunu görmüşüm Kırgın Çiçekler.

Kuran çarpsın gördüm la kızın biri yatıyordu. Özet de olabilir dikkat etmedim

Ulan yemin ettiğim şeye bak Allah seni davul etsin
Kırgın Çiçekler bu yemin de ettirir özet olabilir diyeceğim ama özette olmadı ki dün direk yeni bölümdü.

Kırgın Çiçekler bu yemin de ettirir özet olabilir diyeceğim ama özette olmadı ki dün direk yeni bölümdü.
Bana arşivleri açtırmayın
Belki hastane olmayabilir ama kızın biri yatıyordu, kaşının üstünde yara bandı gibi bir şey vardı hatta

Bana arşivleri açtırmayın
Belki hastane olmayabilir ama kızın biri yatıyordu, kaşının üstünde yara bandı gibi bir şey vardı hatta
Hee sen Eylül'ün kardeşi Büşra'yı diyon ama o da hastanede değildi kafası yarıldığı için o sargı vardı kafasında.
La izlesen seversin aslında ama keçi gibi inadın var

• Fox'un hem gündüz hem akşam kuşağına Ramazan yaramış, Kalbim Ege'de Kaldı gibi düşmezse iyi. O da AB'de 5 reytingle başlamıştı.
  • Paramparça'yı annem hala inatla izliyor, ne senaryo kalmış ne başka birşey.
  • Kırgın Çiçekler'de yazın gelmesiyle AB'de biraz kan kaybetmiş ama Total'i hala iyi.
  • Can Tertip denen basit film Kanal D'de 6 ayda 5. kez falan yayınlanmasına rağmen 3 reyting almış.
  • İstanbul Sokakları için yolun sonu...
  • Nihat Para pardon Hatipoğlu'yu izlemiş herkes

Kalbim egede kaldıda 2 tane parlak çocuk yoktu 0 tane vardı
bu dizi yazın böyle gider

Kalbim egede kaldıda 2 tane parlak çocuk yoktu 0 tane vardı
bu dizi yazın böyle gider
Hanım Köylü'de de parlak çocuk var ama pek işe yaramıyor. Ekran başındaki kızlar parlak erkek orucuna başlamış olabilirler.

Maşallah Nihat Hoca rekor reyting almış neredeyse 6 reyting
ezingo yapmış kendisine laf atanlara gereken cevabı başarısıyla veriyor

Nihat hatipoglu ramazanin kazanani olmus