Ice_Cool_23
Favori Üye
Valla ben 30 dk izledim de pek keyif alamadımDün ben kırgın çicekler başlayana kadar baktım biraz izlediğim kadar ile
eğlenceli idi🙂
Valla ben 30 dk izledim de pek keyif alamadımDün ben kırgın çicekler başlayana kadar baktım biraz izlediğim kadar ile
eğlenceli idi🙂
Valla ben 30 dk izledim de pek keyif alamadım
Yazın izleyecek bir şeyler mi arıyorsun iyi ki yorumunu görmüşüm Kırgın Çiçekler.Milletimiz iftar saatine TRT'den bakıyor ki TRT Haber uçmuşHayat Sevince Güzel tutmuş denilebilir. Yazın izleyecek bir şey bulamazsam izlerim.
Kızım sen @Çiğdem- in deyimiyle evde kalanlardansın o çocukları beğenmen normalher düşünce aynı olamaz tabii ne bilim ben keyif almıştım ya
Kızım sen @Çiğdem- in deyimiyle evde kalanlardansın o çocukları beğenmen normal
Yazın sıcağında kendimi kasıp dram moduna mı sokayımYazın izleyecek bir şeyler mi arıyorsun iyi ki yorumunu görmüşüm Kırgın Çiçekler.
Havalar sıcak normaldir yaz geldiFarkı kemal diyecem ama yine düşmüşüz .s.s
La bu dram mı Allah aşkına söyleyin komşularYazın sıcağında kendimi kasıp dram moduna mı sokayımBaşka seçeneklere yöneleyim ben
Dün iftardan sonra teyzemler izliyordu bi baktım yine hastanedelerHavalar sıcak normaldir yaz geldi
La bu dram mı Allah aşkına söyleyin komşular
Atma la dün hastane sahnesi falan yoktu attın şimdiDün iftardan sonra teyzemler izliyordu bi baktım yine hastanedelerDizinin platosu devlet hastanesi galiba
Kuran çarpsın gördüm la kızın biri yatıyordu. Özet de olabilir dikkat etmedimAtma la dün hastane sahnesi falan yoktu attın şimdi
Kırgın Çiçekler bu yemin de ettirir özet olabilir diyeceğim ama özette olmadı ki dün direk yeni bölümdü.Kuran çarpsın gördüm la kızın biri yatıyordu. Özet de olabilir dikkat etmedim
Ulan yemin ettiğim şeye bak Allah seni davul etsin
Bana arşivleri açtırmayınKırgın Çiçekler bu yemin de ettirir özet olabilir diyeceğim ama özette olmadı ki dün direk yeni bölümdü.
Hee sen Eylül'ün kardeşi Büşra'yı diyon ama o da hastanede değildi kafası yarıldığı için o sargı vardı kafasında.Bana arşivleri açtırmayınBelki hastane olmayabilir ama kızın biri yatıyordu, kaşının üstünde yara bandı gibi bir şey vardı hatta
Kalbim egede kaldıda 2 tane parlak çocuk yoktu 0 tane vardı
- Fox'un hem gündüz hem akşam kuşağına Ramazan yaramış, Kalbim Ege'de Kaldı gibi düşmezse iyi. O da AB'de 5 reytingle başlamıştı.
- Paramparça'yı annem hala inatla izliyor, ne senaryo kalmış ne başka birşey.
- Kırgın Çiçekler'de yazın gelmesiyle AB'de biraz kan kaybetmiş ama Total'i hala iyi.
- Can Tertip denen basit film Kanal D'de 6 ayda 5. kez falan yayınlanmasına rağmen 3 reyting almış.
- İstanbul Sokakları için yolun sonu...
- Nihat Para pardon Hatipoğlu'yu izlemiş herkes
Hanım Köylü'de de parlak çocuk var ama pek işe yaramıyor. Ekran başındaki kızlar parlak erkek orucuna başlamış olabilirler.Kalbim egede kaldıda 2 tane parlak çocuk yoktu 0 tane vardıbu dizi yazın böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?