6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Cahiti vurdu poyraz

- - - Ekleme - - -

Cahit ölme !!!!

- - - Ekleme - - -

Al ömrümü !!!!!

- - - Ekleme - - -

Polat yürüyüş sahnesi
Cahit ölme lan ölme ölme
Cahit ölmüş :T :T Of ağlıcam lan of sahneye bak
Abdülhey yıkıldı

- - - Ekleme - - -

Of Polat Abdülheye tokat attı
Poyraz aradı Polatı

FOX'daki Deniz Yıldızı'na baktım, hemen ardından da

Kanal D'deki İntikam - Sezon Finali'ne bakıyorum 21.30'da Reklam verdi..

KURTLAR VADİSİ sezonun açık ara en iyi bölümü inanılmaz cahit öldü inanılmaz şeyler oluyo aksiyon tavan heycan taavan müthiş ötesi kelimeler yetmiyo gladio kriptex müzikleri dehşet bi bölüm cahit nasıl öldü ya neler oluyo öyle sezonun tartışmasız en iyi bölümü müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ne bölüm be tarihe geçecek cinstyen bölümlerin bi kısmı bitlis ahlatta çekilmiş bölüm orda başladı sonra 24 saat önce istanbul dendi ve devam ediyo müthiş olaylar heyet teamüller gereği infaz edilecek ve polatın muhteşem planı devreye girecek kara ve ekibi suriye ye giriyo bitlis-ahlatta neler olacak tapınakçılar ne yapacak soy kitabını kim ele geçirecek tarihe geçen bölümün devamında sezon finali destan yazıyo inanılmaz süper

- - - Ekleme - - -

Heyet üyeleri öldü
Sıra Eşrefte Polat öldürecek
vadi 15 dk reklam

aga 12-13 dk geriden geliyon sen :D

Cahit olmedi bak.gorun cahit polatin yanina gldiginde soy kitabini almaya birini gndericem kmsenin aklina glmicek dedi plan yaptilar abdulheye soylemediler cnku poyrazin inanmasi icin kamerdan izliyodu poyraz soy kitabini cahit alacak vadi bsladi super heycan var

Vadi reklam dönüşü

- - - Ekleme - - -

ne bölüm be tarihe geçecek cinstyen bölümlerin bi kısmı bitlis ahlatta çekilmiş bölüm orda başladı sonra 24 saat önce istanbul dendi ve devam ediyo müthiş olaylar heyet teamüller gereği infaz edilecek ve polatın muhteşem planı devreye girecek kara ve ekibi suriye ye giriyo bitlis-ahlatta neler olacak tapınakçılar ne yapacak soy kitabını kim ele geçirecek tarihe geçen bölümün devamında sezon finali destan yazıyo inanılmaz süper

- - - Ekleme - - -

aga 12-13 dk geriden geliyon sen :D

Yok aga ya sunucu yoğundu öyle bırakmıştım sonra işte yeniledim mesaj geldi.Şu anda tapınakçılar bi rapora bakıyo