kötü yol u seyrettim aldığı oranlar iyi sayılır
suskunlarkarşısında ciddi rakip olmamasına rağmen düşük oranlar almış gibi.. umarım ab si yüksektir..
başkada izlenecek bişey yoktu ..
destere gelmiş, hoşgelmiş.
Son düzenleme:
kötü yol u seyrettim aldığı oranlar iyi sayılır
suskunlarkarşısında ciddi rakip olmamasına rağmen düşük oranlar almış gibi.. umarım ab si yüksektir..
başkada izlenecek bişey yoktu ..
He o kızı biliyorum Uçurumda da oynamıştı, Krem dizisinde saf rolü oynuyor galiba denk gelirsem bakarımçikolata yiyen tombul kızı diyorum başrolde... krem sürünce sülün gibi oluyor o kız işte))
Benim gibi düşünen biri var sonundaçikolata yiyen tombul kızı diyorum başrolde... krem sürünce sülün gibi oluyor o kız işte))
Bu arada Uçurumla Sudan Bıkmış Balıkların ortak bir oyuncusunu bul helal olsundiyeyim
He o kızı biliyorum Uçurumda da oynamıştı, Krem dizisinde saf rolü oynuyor galiba denk gelirsem bakarım
vadinin karşısında veda var sanırım west bu sefer vedaya takılırım)
hem S.B.B de oynayan hemde Uçurumda oynayan bir oyuncu yok maalesef
Benim gibi düşünen biri var sonunda
- - - Ekleme - - -
Bu arada Uçurumla Sudan Bıkmış Balıkların ortak bir oyuncusunu bul helal olsundiyeyim
destere gelmiş, hoşgelmiş.Özledik yorumlarını.
Eminmisin?
hem S.B.B de oynayan hemde Uçurumda oynayan bir oyuncu yok maalesef
Benim gibi düşünen biri var sonunda
- - - Ekleme - - -
Bu sezon son sezon ve atvde bence vedayı geceriz
çiğdem hani dizide yoktu korkuttun beni az önce fragmanda görüm vardıııııııııııııııııııKrem oyuncuları Habertürk'te canlı yayındalar
İki dizide de Kübra Balcan. Google da yaz bulursunBenzemiyorlar
çiğdem hani dizide yoktu korkuttun beni az önce fragmanda görüm vardııııııııııııııııııı
ilk bölümü vadi geçebilir ama daha sonraki bölümler biraz zor ihtimal .. veda nın kalitesi nasıl olacak bakalım görelim
Krem oyuncuları Habertürk'te canlı yayındalar
Laressa turkçe konustumu sesi nasıl? actim Çıtı çıkmıyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?