6 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

6 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Star Wars III: Sith'in İntikamı (TRT 1)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Aşkın Halleri ne hallere düşmüş öyle. :D Fox, 2 reytingle bu diziyi daha aylarca yayınlar. :D

Büyük Risk a/b'de uçmuş! Total'de de çok iyi. :)

star büyük riskin reytinglerini gördü bu program devam etmeyi garantiledi bence ab halkının büyük bölümünü etkilemis gözüküyor kaldıkı katagoriler hep farklı selçuk yöntem sunmasida bir artı tabi

Suskunlar yeni sezona , okadar iyi bir başlangıç yapamasada reyting bakımından , sıralamada her 2.gruptada zirveyi kapmış , 4.64 reytingle başlamış.
Kötü Yoldan çok güzel performans bekliyodum , ama her 2.gruptada 2.sırada yer alarak fena gitmemiş.
Kurtlar Vadisi Filistin totalde 4.28 reytingle 3.sırada , abde 3.34 reytingle 7.sırada yer almış.
Jurassic Park , totalde 3 reyting alarak çok iyi gitmiş.
İşler Güçler totalde 27.sırada , abde ise 3.37 reytşngle 6.sırada yer almış.

Kötü Yol çok güzel bi bölümdü herşey şekillenmeye başlıyor . 2 gruptada zirvede yer almasını isterdim. ama SUSKUNLAR da Muhteşem bi bölüm ile geri döndü zirve onun hakkıydı.

Suskunlar kötü başlamış.A/B'de 6 Reyting falan bekliyordum.
Diğer yapımlar başlayınca işi iyice zorlaşacaktır.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]SUSKUNLAR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:55:26[/TD]
[TD]21:45:16[/TD]
[TD]01:38:55[/TD]
[TD]4,76[/TD]
[TD]14,47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper Filistin Olmasa Reyting'i 7 Olurmuş .

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:09:40[/TD]
[TD]23:48:38[/TD]
[TD]01:17:26[/TD]
[TD]3,37[/TD]
[TD]9,94[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte Bu Sonun da 3,30 Barajını Geçtik 10 Share de Muhteşem Çarşamba Muhteşem Yüzyıl Sonrası 10 Reyting Alır Süper !

Suskunlar haftaya vadinin gelişiyle düşer totalde 4.5 reyting az bence diğer yapımlarda katılınca baya düşecek gibi gözüküyor

Suskunlar iki grubtada zirvede baslasada büyük bir hayal kirikligi yaratmis ve iki grubtada sadece 4 Reyting de kalmis. Ben en azindan AB de 6 Reytingi görmesini bekliyordum.

Kötü Yol kendi cizgisinde devam ediyor ama bu Reytinglerle Kanal D de PT1 de oynayamaz yani sezon basladiginda PT2 ye alinacaktir.

Kurtlar Vadisi Filistin daha önce yayinlanmis olmasina ragmen iki grubtada Atv nin yüzünü güldürmüs, Film Total de zirveyi kil payi kacirirken AB de 3 Reytingle zirveden uzakta kalmis.

Isler Gücler Total de ne kadar vasat olsada AB de 3 Reytingi gecerek kendisinden bekleneni yerine getirmis

kötü yol ortalama bir reytingle güzel bir derece yakalamış .. dün kötü yolu izledim öyle ahım şahım bir dizi değil ama sıkılmadan izlemek mümkün pt2 de kendine çok rahat yer bulur ve sezonu tamamlar..

suskunlar kaliteli bir dizi reytingleri buna rağmen düşük geliyor perşembe günü için iddiasını şimdiden kaybetti diyebilirim rakip yokken bu oranlarda kaldığına göre rakipler çoğalınca 3 reytingle devam edecektir yoluna ..

işler güçler daha öncede dediğim gibi anlamadığım espri anlayışına ayak uyduramadığım farklı bir dizi ben alışamadım izleyenlere kolay gelsin ...

kötü yol ortalama bir reytingle güzel bir derece yakalamış .. dün kötü yolu izledim öyle ahım şahım bir dizi değil ama sıkılmadan izlemek mümkün pt2 de kendine çok rahat yer bulur ve sezonu tamamlar..

suskunlar kaliteli bir dizi reytingleri buna rağmen düşük geliyor perşembe günü için iddiasını şimdiden kaybetti diyebilirim rakip yokken bu oranlarda kaldığına göre rakipler çoğalınca 3 reytingle devam edecektir yoluna ..

işler güçler daha öncede dediğim gibi anlamadığım espri anlayışına ayak uyduramadığım farklı bir dizi ben alışamadım izleyenlere kolay gelsin ...
kanal fanatikliği yapıyomusun

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]BÜYÜK RİSK! - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:58:30[/TD]
[TD]20:01:54[/TD]
[TD]00:03:24[/TD]
[TD]4,29[/TD]
[TD]14,74[/TD]
[/TR]