6 Ekim 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Güldür Güldür Show'a büyük tebrikler. :)

Maç beklenildiği gibi iyi gitmiş, Bodrum Masalı sert düşmüş 2 hafta içinde eski oranlarına dönmezse yerine Vatanım Sensin'i gönül rahatlığıyla koyarlar. :A

Güldür Güldür Show'a büyük tebrikler. :)

Maç beklenildiği gibi iyi gitmiş, Bodrum Masalı sert düşmüş 2 hafta içinde eski oranlarına dönmezse yerine Vatanım Sensin'i gönül rahatlığıyla koyarlar. :A

O zaman pis Atacan'a da diss geldi. ss

Bodrum Masalı eski oranlarına dönse bile haftasonuna geçecektir zaten, Güneşi Beklerken de iyi gidiyorken Pazar'a alındı bir sezon devam etti. Halit'in dizisi haftasonu dizisi değil, bu yüzden ya Perşembe yayınlanacak ya da Pazartesi. Pazartesi de zorlu gün kanal böyle bir riski göze almaz, bu yüzden geriye tek Perşembe seçeneği kalıyor. :)

Bodrum Masalı eski oranlarına dönse bile haftasonuna geçecektir zaten, Güneşi Beklerken de iyi gidiyorken Pazar'a alındı bir sezon devam etti. Halit'in dizisi haftasonu dizisi değil, bu yüzden ya Perşembe yayınlanacak ya da Pazartesi. Pazartesi de zorlu gün kanal böyle bir riski göze almaz, bu yüzden geriye tek Perşembe seçeneği kalıyor. :)
Eeee ben de aynısını dedim zaten. :A

star anne dizisini koymazsa vatanım sensin rahat alır gibi liderliğ ien azından 10-12 bölüm :F
Anne ile kitleleri aynı olmaz o yüzden bugün kıyasıya bir yarış yaşanabilir. :A

pazartesi babam ve ailesi gayet iyi gidiyo bence kırgınlar ve içerde karşısında:D zaten kösem de gelecek total d pazartesiden uzak durur:D

Eeee ben de aynısını dedim zaten. :A

Anne ile kitleleri aynı olmaz o yüzden bugün kıyasıya bir yarış yaşanabilir. :A
Ama o yılan gülüşünle bana gönderme yaparcasına dedin, bu yüzden de dissi yedin. :A Sanki ben malımı bilmiyorum. :A

son 2 saat kaldı oy kullan benim gibi kaanada düşük ver görsün @mrt-06 :A :A :A
@mrt-06 oy kullanmamış mıydı ya hep de sona bırakıyor, sonra da gelip benim üzerimden prim yapıyorlar diyor :A

Neyse şimdi dissini geri al dese almak durumundayım, yoksa düşük falan verir Atacan da çok kincidir benim gibi. :A

son 2 saat kaldı oy kullan benim gibi kaanada düşük ver görsün @mrt-06 :A :A :A
@mrt-06 oy kullanmamış mıydı ya hep de sona bırakıyor, sonra da gelip benim üzerimden prim yapıyorlar diyor :A

Neyse şimdi dissini geri al dese almak durumundayım, yoksa düşük falan verir Atacan da çok kincidir benim gibi. :A
Şimdi kullandım mesajları da şimdi gördüm aklıma gelmedi düşürmek ya ama geçen haftaya göre zaten düşük verdim maalesef. :A

Ay ne inanacam o yılan suratlıya :A Atacan'ı benden iyi kimse tanıyamaz bu forumda, boşuna düşük vermemiştir o. :A
sende oy verirken üyelerin sinirine gitme ayoll umuttanda bir darbe gelebilir sana şuan oylama yapıyor sanırım geçte değil sanki :A :A :A

sende oy verirken üyelerin sinirine gitme ayoll umuttanda bir darbe gelebilir sana şuan oylama yapıyor sanırım geçte değil sanki :A :A :A
Ne kadar taraflı jüriler seçmişsin öyle sen haftaya bi itiraf da ben yapayım bari :A

sende hep benim başkanlarımla atışıyorsun destere şimdi yardımcısı umut yani hatayı kendinde ara bence bunlarla iyi olmalısın banane :A :A :A
Özelden bana rüşvet veren sen değil miydin be başkanlarla atışıp yarışmanın reytinglerini yükselt ben de sana iyi puanlar vereyim diye :A