eTV 6 Bölümlük Yeni Mini Dizi Geliyor: 'Yedinci Hayat'

Konu çok ilgi çekici @xBUGRAx ile döktürürüz ayoll :A :A :A
Hulusi ile Belgin gibi olmayın da. :A
yalanci-yarim-25-bolum-1-kisim_317827_145-1375686176-1416224072.jpg

Biz her rolu oynarız ayoll zaten her dizinin ana yıldızları oluyoruz @xBUGRAx da parlayacak :A :A :A

O zaten yolu yol değil :A :A :A
1 oyuncuyu 7 karakterde oynattığımız için montajdı, şuydu buydu derken canımız çıkıyor. Umarım sizin oyunculuk şölenleriniz çektiğimiz eziyeti hafifletir. :A

1 oyuncuyu 7 karakterde oynattığımız için montajdı, şuydu buydu derken canımız çıkıyor. Umarım sizin oyunculuk şölenleriniz çektiğimiz eziyeti hafifletir. :A
Hallederiz cnm bunuda :A Zombi bitirince yeni dizi yazın demiştin oha demiştim :F Hemen 1 yıl nasıl geçmiş boşuna ömür tüketiyoruz :A :A :A

Hallederiz cnm bunuda :A Zombi bitirince yeni dizi yazın demiştin oha demiştim :F Hemen 1 yıl nasıl geçmiş boşuna ömür tüketiyoruz :A :A :A
Aslında Haziran’da başlatacaktım da önce 13’ü denemek istedim. Yoksa ta geçen sene yazdım tüm bölümleri. :A Gerçekten çok hızlı geçiyor zaman. :(

Aslında Haziran’da başlatacaktım da önce 13’ü denemek istedim. Yoksa ta geçen sene yazdım tüm bölümleri. :A Gerçekten çok hızlı geçiyor zaman. :(
Uyarlama filmin güzeldi bakalım bu da öyle olacak gibi izlemediğim filmler olması daha iyi oluyor :A