Partner değilsiniz sadece kardeşler dışında rol ağırlıkları fazla olanlar siz olduğunuz için ayrıyeten bahsettim. Konuyu nasıl buldun?
Tam 12'den ifşa edilmişsin. Geçmişler ola.
Partner değilsiniz sadece kardeşler dışında rol ağırlıkları fazla olanlar siz olduğunuz için ayrıyeten bahsettim. Konuyu nasıl buldun?
Konu çok ilgi çekici @xBUGRAx ile döktürürüz ayollTam 12'den ifşa edilmişsin. Geçmişler ola.
@destere'den hayır yok bir daha benim dizilerimde rol alabileceğini sanmıyorum zaten.Gerçekte de göstermiyorum geçen sigara satmak için kimlik sordular.
1 oyuncuyu 7 karakterde oynattığımız için montajdı, şuydu buydu derken canımız çıkıyor. Umarım sizin oyunculuk şölenleriniz çektiğimiz eziyeti hafifletir.Biz her rolu oynarız ayoll zaten her dizinin ana yıldızları oluyoruz @xBUGRAx da parlayacak
O zaten yolu yol değil
Hallederiz cnm bunuda Zombi bitirince yeni dizi yazın demiştin oha demiştim Hemen 1 yıl nasıl geçmiş boşuna ömür tüketiyoruz1 oyuncuyu 7 karakterde oynattığımız için montajdı, şuydu buydu derken canımız çıkıyor. Umarım sizin oyunculuk şölenleriniz çektiğimiz eziyeti hafifletir.
Aslında Haziran’da başlatacaktım da önce 13’ü denemek istedim. Yoksa ta geçen sene yazdım tüm bölümleri. Gerçekten çok hızlı geçiyor zaman.Hallederiz cnm bunuda Zombi bitirince yeni dizi yazın demiştin oha demiştim Hemen 1 yıl nasıl geçmiş boşuna ömür tüketiyoruz
Uyarlama filmin güzeldi bakalım bu da öyle olacak gibi izlemediğim filmler olması daha iyi oluyorAslında Haziran’da başlatacaktım da önce 13’ü denemek istedim. Yoksa ta geçen sene yazdım tüm bölümleri. Gerçekten çok hızlı geçiyor zaman.
Sonunda bi koca adayı buldun kendine kart karı
Teşekkürler. Bu sefer düzenli takip edersin umarım.Hayırlı olsun