Kız @Çiğdem sen FOX dizisi izleme uzak dur bizden. Senin izlediklerin hep düşük gidiyor.
İzleyen gözlerine sağlık bacım böyle devam.Kurşundan sonra buda batıyor daha öncesinde de Erkan Petekkaya dizisi vardı @xBUGRAx artık aksiyon yapmaz ecünnü senaryolarına devam @mrt-06 @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt
İzlesin izlesin. Kadın ve Elma'ya da başlatacağım maksat işimiz görülsün. @ÇiğdemKız @Çiğdem sen FOX dizisi izleme uzak dur bizden. Senin izlediklerin hep düşük gidiyor.
İnşallah hep böyle olurHercai cok güzel bir bolumdu. Güven Hokna cok yakismis diziye. Yarin reytingler artacaktir insallah
övmeyip napıcam? Turşusunu mu kur'im
ABCyi kaale alınız
Abc1+ 20 yaş ve üzeri yaştakileri temsil eden bir gruptur. Yani 21 yaşına kadar olan genç grup değildir.ABC-1 Son dönemde çıkan bir kriter... aslında mantıklı bir kriter 21 Yaşa kadar olan genç grubu.. O grupta genelde AB ye yakın sonuçlar veriyor.
Sevineceğin yerde üzülmen AS yükselmişken hem deFerhat ile Şirin adına üzüldüm, sen o kadroyu kur senaryo beklenti altı kalsın. Üzüldüm, FOX’a nazar değdi...
Beni izlediğim diziler ilgilendiriyor genellikle, Ferhat ile Şirin de izlediğim bir işti. Üzüldüm oranlarına.Sevineceğin yerde üzülmen AS yükselmişken hem de
Nasıl tetiyorsun hepsine😱Beni izlediğim diziler ilgilendiriyor genellikle, Ferhat ile Şirin de izlediğim bir işti. Üzüldüm oranlarına.
''tetiyorsun'' dediğini anlarsam yanıt verebilirim sana.Nasıl tetiyorsun hepsine😱
Yetiyorsun''tetiyorsun'' dediğini anlarsam yanıt verebilirim sana.
Sabah sırf bunun için geldim ailemiz için elimizden ne gelirseAblam ilk reyting konun ellerine sağlık. @Çiğdem
Kız @Çiğdem sen FOX dizisi izleme uzak dur bizden. Senin izlediklerin hep düşük gidiyor.
İzleyen gözlerine sağlık bacım böyle devam.
İzlesin izlesin. Kadın ve Elma'ya da başlatacağım maksat işimiz görülsün. @Çiğdem
@xBUGRAx Kanal kitlesi ecünnü dizilerine dayalı oldundan aksiyon dizileri tutmuyorTolga adına üzüldüm
Şimdi diziyi kim izliyordu @MEnes @serhatt @xBUGRAx @ozgur2113 4.bölüm Cansu Tolga dısında bişi yok Şirin denilen kız yan oyuncudan farkı yok bu dizide Cansu oldu sürece düzelmez gibi büyük bir ego hırsı yapmıs ozaman bu rolu kabul etmicektin yada şirin sen olucaktın zaten farkıda yokBen bacıma eleştirdim diziyi @Çiğdem cansunun oyunculuğu değil sorun partner ve senaryo
Romantik Polisiye olsa tutar@xBUGRAx Kanal kitlesi ecünnü dizilerine dayalı oldundan aksiyon dizileri tutmuyor
Ama @MEnes le biz doktoru izleyecez @batuhankaralar ın yazdığı sahneyi üçümüz birden helvasını kavururuz artık üçümüze dayanamaz yamuk ağızlı doktorunuz @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx