Diğer gruplarda fark atınca yine tadı kalmıyorYine atışıyoruz aramızda sadece 1,5 reyting fark var.![]()
Diğer gruplarda fark atınca yine tadı kalmıyorYine atışıyoruz aramızda sadece 1,5 reyting fark var.![]()
Salı rekabeti tabikide şuan en iyi rekabet çünkü 3 gruptada 10 reyting küsür alan 2 dizi var son zamanlarda böylesi hiç grülmedi sanırımDiğer gruplarda fark atınca yine tadı kalmıyorEdhocularla cok guzel kapişilir suan ama @Çiğdem- 'den başkası yok
![]()
Aynen öyle fena halde kızışmiş ortalık bu konunun en az 5 sayfa olması gerektiSalı rekabeti tabikide şuan en iyi rekabet çünkü 3 gruptada 10 reyting küsür alan 2 dizi var son zamanlarda böylesi hiç grülmedi sanırım![]()
bu hafta eşkiyacılar olarak tatmin olduk ayoll totel geçmek üzereyiz abc1 geçmiş biz tatmin olunca mesaj yazmıyoruz anne 3 gruğta lider olunca mesaj yazıyorum şuan memnunuzAynen öyle fena halde kızışmiş ortalık bu konunun en az 5 sayfa olması gerektiYarın diriliş için 10 sayfa yazarlar
![]()
Haftaya 3 grupta geçince bu mesajını hatırlatırımbu hafta eşkiyacılar olarak tatmin olduk ayoll totel geçmek üzereyiz abc1 geçmiş biz tatmin olunca mesaj yazmıyoruz anne 3 gruğta lider olunca mesaj yazıyorum şuan memnunuz![]()
Sen ertuğrulumu neden çekemez oldun şuanHaftaya 3 grupta geçince bu mesajını hatırlatırımdirişte tatmin olmuyormusunuz acık ara yaptıgınız halde
![]()
Engin yada Bursin'in dizileri geline kadar hazırlık yapıyorumSen ertuğrulumu neden çekemez oldun şuan![]()
![]()
![]()
Ertuğrulumun geçilme ihtimali yok ayoll öyle anne gibi 10 artı reyting alamazlar diğer gelen dizilerEngin yada Bursin'in dizileri geline kadar hazırlık yapıyorum14+ filan alamıcaksınız artık bölüneceksiniz
![]()
Geçilcek demiyorum zaten bölünecek reytinglerErtuğrulumun geçilme ihtimali yok ayoll öyle anne gibi 10 artı reyting alamazlar diğer gelen diziler![]()
Ertuğrulun reytinglerine hiçbir azalma olmaz ayoll biz ertuğrul dışında dizi izlemiyoruz çarşamba akşamıGeçilcek demiyorum zaten bölünecek reytinglerno bilmem kaçı yada kara sevdayı geçse yeter
![]()
Tamam ertugrul aksiyon dizisi Bursin'in dizisi de aksiyon olacakmiş. En az İçerde havasında olursa süper olacak. bence 2-3 reytinginizi çalarErtuğrulun reytinglerine hiçbir azalma olmaz ayoll biz ertuğrul dışında dizi izlemiyoruz çarşamba akşamı![]()
ertuğrul trtdede maç var diye yayınlanmadı geçen sezon ve ertuğrul kitlesi tamamen o gün kayboldu diğer diziler yine normal oranlarını aldılar yani şöyle düşün ertuğrulu kitlesiyle birlikte al tablodan diğer diziler aynı duruyordu @xemrexxx kudurdu tabikide![]()
![]()
![]()
o reyting sisteminin bozukluğu @sürgünüm abin bile anladıErtuğrulun reytinglerine hiçbir azalma olmaz ayoll biz ertuğrul dışında dizi izlemiyoruz çarşamba akşamı![]()
ertuğrul trtdede maç var diye yayınlanmadı geçen sezon ve ertuğrul kitlesi tamamen o gün kayboldu diğer diziler yine normal oranlarını aldılar yani şöyle düşün ertuğrulu kitlesiyle birlikte al tablodan diğer diziler aynı duruyordu @xemrexxx kudurdu tabikide![]()
![]()
![]()
aslında 2 diziyede bakmayı düşünüyordum ayoll ama çarşamba olursa netten bakarımTamam ertugrul aksiyon dizisi Bursin'in dizisi de aksiyon olacakmiş. En az İçerde havasında olursa süper olacak. bence 2-3 reytinginizi çalarSen de gelirsin
![]()