Sungurlar dünkü aksiyonlu bölüme rağmen bence reytingleri kötü gelmiş. Anlaşılan tns bu tarz dizileri sevmiyor önce vadi sonra arka sokaklar şimdi Sungurlar hepsinin aldığı reytingler iyi değil en azından daha yükseğini hak ediyorlar.
Zaten düsüsün sebebide bu Kertenkelenin, ilk 5 bölüm aldigim zevki alamiyorum diziden. Tamam bir dizide komedi olsun ama Levent ve Sevketin yaptiklari bildigin "salaklik" ve kimse bu salakliga gülmüyor.Kertenkele düşmeye devam ediyor. Dizi hakikaten çok mantıksız şeyler oluyor
Kiraz mevsimi derinin niyetini yedi. Simdi sıkıcı ask girdabına daldılar komedi minimuma indi.
İlk dört bölüm yine idare ederdi senaryo matematiği vardı da simdi hic bir şey yok. Dediği gibi sürekli salaklik olmuyor salaklik olacaksa bir karakter salak olsun iki tane fazlaZaten düsüsün sebebide bu Kertenkelenin, ilk 5 bölüm aldigim zevki alamiyorum diziden. Tamam bir dizide komedi olsun ama Levent ve Sevketin yaptiklari bildigin "salaklik" ve kimse bu salakliga gülmüyor.
Acilen düzeltmezlerse bu durumu dizinin gelecegini parlak görmüyorum.
Farkettin mi? AB'de büyük boşluk var.😉Güllerin Savaşı gidici gibi duruyor. Aslında haftaya toparlar diye düşünüyorum, güzel bir bölüm gelecek çünkü.
Kiraz Mevsimi ve Bu Tarz Benim'e de tebrikler.
Aynen.Farkettin mi? AB'de büyük boşluk var.😉
Büyük iddialı dizi gelirse zirveyi alır,4.88 çok düşük.Aynen.
4.88 ile zirve. 😱
Bunuda Star Tv getirecek gibi duruyor.Büyük iddialı dizi gelirse zirveyi alır,4.88 çok düşük.
Şuanlık öyle günlerin ne getireceği belli olmaz.😉Bunuda Star Tv getirecek gibi duruyor.
Atv bugüne birşey getirmeyecek, Show Tv'de öyle getirmeyecek, Fox Tv'de getirmez gibi duruyor. Kaldı Star Tv ve Kanal D.Şuanlık öyle günlerin ne getireceği belli olmaz.😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?