6 Aralık 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Sungurlar dünkü aksiyonlu bölüme rağmen bence reytingleri kötü gelmiş. Anlaşılan tns bu tarz dizileri sevmiyor önce vadi sonra arka sokaklar şimdi Sungurlar hepsinin aldığı reytingler iyi değil en azından daha yükseğini hak ediyorlar.

Kertenkele düşmeye devam ediyor. Dizi hakikaten çok mantıksız şeyler oluyor

Kiraz mevsimi derinin niyetini yedi. Simdi sıkıcı ask girdabına daldılar komedi minimuma indi.
Zaten düsüsün sebebide bu Kertenkelenin, ilk 5 bölüm aldigim zevki alamiyorum diziden. Tamam bir dizide komedi olsun ama Levent ve Sevketin yaptiklari bildigin "salaklik" ve kimse bu salakliga gülmüyor.

Acilen düzeltmezlerse bu durumu dizinin gelecegini parlak görmüyorum.

Güllerin Savaşı için yolun sonu gibi gözüküyor yükselmiş olsa da Kanal D için yetersiz. Halbuki dünkü bölüm iyiydi.

Kertenkele ve Sungurlar gayet iyiler.

Kiraz Mevsimi zirveyi geri kapmış görünüyor.

Cumartesi oranlar artik dusuk geliyor
Gullerin savasi yakinda biter

Kiraz Mevsimi, geçen haftaki TOTAL liderliğini elinden bırakmamış. Umarım böyle devam eder. Tebrikler.

Güllerin Savaşı TOTAL'de oranlarını yükseltmiş ama hala TOTAL'i kanalı memnun etmiyor gibi. Dizi yakında final yapabilir.

Urfalıyam Ezelden reytingleri pek iç açıcı değil. Star, diziyi aldığı için memnun mu, bilmiyorum. Star, dizilerini hemen bitirmese de Urfalıyam Ezelden'e uyarı gelebilir.

Kertenkele, reytingleri düşmüş. Eskisi kadar iyi reytingleri olmasa bile kanalının bu yılki en iyi işlerinden biri.

Bu Tarz Benim AB'de yine birinci olmuş. Programın hala birinci olmasına şaşırsam da tebrikler.​
Progrimin belli izleyci kitlesi var o yuzden normal ama Jurilerinde etkisi buyuk

Zaten düsüsün sebebide bu Kertenkelenin, ilk 5 bölüm aldigim zevki alamiyorum diziden. Tamam bir dizide komedi olsun ama Levent ve Sevketin yaptiklari bildigin "salaklik" ve kimse bu salakliga gülmüyor.

Acilen düzeltmezlerse bu durumu dizinin gelecegini parlak görmüyorum.
İlk dört bölüm yine idare ederdi senaryo matematiği vardı da simdi hic bir şey yok. Dediği gibi sürekli salaklik olmuyor salaklik olacaksa bir karakter salak olsun iki tane fazla

Güllerin Savaşı gidici gibi duruyor. Aslında haftaya toparlar diye düşünüyorum, güzel bir bölüm gelecek çünkü.

Kiraz Mevsimi ve Bu Tarz Benim'e de tebrikler. :)

Şuanlık öyle günlerin ne getireceği belli olmaz.😉
Atv bugüne birşey getirmeyecek, Show Tv'de öyle getirmeyecek, Fox Tv'de getirmez gibi duruyor. Kaldı Star Tv ve Kanal D.
Kanal D'nin başlayacak Poyraz Karayel var fakat bunu çarşamba düşünüyorlar. Star Tv'nin yeni başlayacak dolu dizisi var, onlardan birini kesin koyar. :X

Sungurlar 2 rakibi düşüş yaşarken yükselmiş dün harika bir bölüm vardı,böyle bölümler gelirse inşallah bir kaç haftaya zirveyi de alacaz

2-3 hafta önce Cumartesi'leri yapımlar A/B'de 6-7 reytinglere yükselebiliyordu. Ama şimdi hiçbirisi 5 reytingi bile geçemiyor. İlginç