Bu adam espri yapmayı beceremiyorGani Müjde @GaniMujde2 dk
Pis Yedili'nin Fatih'i şimdi de Med-Cezir'de Mira'yı kaçırdı.Yardım lazımsa Trafo'yla Rüzgarı gönderelim.)) Tecrübeli bizimkiler...
Bu adam espri yapmayı beceremiyorGani Müjde @GaniMujde2 dk
Pis Yedili'nin Fatih'i şimdi de Med-Cezir'de Mira'yı kaçırdı.Yardım lazımsa Trafo'yla Rüzgarı gönderelim.)) Tecrübeli bizimkiler...
Adamlar saat 9.15 ten 22.45 e kadar reklam yapmadilar. Birak onuda yapsinlarzaten dizi bitti bu boş reklam.. sırf izleyiciye eziyet ..
fragmanda rızayı göstermeyebilirler ama rıza ölmeyecek ne yazıkki?
sadece bu diziye özgü değil her dizide son 15 dakika eziyet gibi reklam koyarlar reklam biter bitmez dizi başlayıp biter izleyiciye saygısızlık resmen ..Adamlar saat 9.15 ten 22.45 e kadar reklam yapmadilar. Birak onuda yapsinlarbencedd ölmemeli
Kusura bakma birz önce de sormuştum ama Twitter'da Lale Devri başlıyor tweetini görünce bitti sandımHayır en az 23.30'da biter ama bence 45'de bitecek.
Aynen en az 11 alıcaktırMedcezir bu anlıkta 12 reytingi görürse şaşırmayın. En kötü 11 alır diyorum
Kesmesi doğal dizi 10'dan 4'e düşmüştü reklamda Karagül o kadar düşmüyor, toparlanması kısa oluyor hem Karagül sanırım 10dk filan reklam veriyor galibaKaragül Medcezir'in önünü yine kesmiş
Kesmesi doğal dizi 10'dan 4'e düşmüştü reklamda Karagül o kadar düşmüyor.Toparlanması hemen oluyor hem Karagül sanırım 10dk filan reklam veriyor galiba@xBUGRAx (öyle mi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?