6 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Ben de rahatsızım Fatih Harbiye'yi uzatmak için gitmek zorundaydı ama hafta içi saçma yayın akışı yüzünden boş gün yok mecbur.
Ocak'ta değişecek inşallah.
avşar film bugünün saraylısının 23:00'e kadar yayınlanacak olmasından dolayı bir isteği olabilirmi

14 aldığını görmemiştim şimdi baktım oha oha oha diyorum ayakta alkışlıyorum vadi bile 13 göremiyo adamlar 14 aldı valla helal olsun karagüle napmışlar öyle 14.08 😱 tns de 11 alır belki

[quo@x="KayıpSehir, post: 1583439, member: 87210"]Kesinlikle bende. Gelecek haftanın fragmanını izledin mi ? Nasıl bir şey ya ? haftaya rekor bekliyorum ben .[/quote]
Yok @xBUGRAx ekler simdi

14 aldığını görmemiştim şimdi baktım oha oha oha diyorum ayakta alkışlıyorum vadi bile 13 göremiyo adamlar 14 aldı valla helal olsun karagüle napmışlar öyle 14.08 😱 tns de 11 alır belki
İnşallah alır . Bu hafta gerçekten çok çok iyiydi
Haftaya daha da artacaktır eminim .

karadayıyı geçmesin bunu kabullenemem.

Karagül bir hafta 10+ alıyor diğer hafta 10`u geçemiyor
geçen hafta 10`u geçemedi bu hafta yeniden 10+ reyting alacaktır 😉

bu yalan dünyayı harbiden kim izliyor ben çok merak ediyorum tmm halk izlemiyo bu açık ve net zaten de twitterda ki ergen arkadaşlarda mı izlemiyo yd ile ilgili atılan twit 1.500

Moderatörün son düzenlenenleri: