6 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Aynen bende sevmiyorum bide çoğu play back zaten amaçsız oluyor.
.

Rica ederim. Rasim Öztekin candır.
.

Med cezir büyük yükseliş yaşıycak yarın. Totelde 9'a çıkabilir. Karagül sbt'de hep çoşuyor ama tns'de sbt'ye uzak sonuçlar arıyor.

Karagül Bitti 23.52
Şimdi Lale Devri Yeni Bölüm

ne demek bitti karagül ya daha öbür güne geçmedik haksızlık ama bu

Lale Devri çok geç başlıyor böyle 2 gün yapmak dizinin düşük reytingini daha da düşürecek

Başka diziler gibi 2 saat çekmiyorlar diziyi o yüzden erken bitti.
şaka yapıyom alınmayın
ama foxta garip kanal bunu kabul etmek lazım lale devri 2 güne çıkmış haberini görünce şok oldum sanki yarışma programı nasıl 2 güne çıkıyo arkadaş

Yok bozdu demedim Meral Okay'dan sona tekrara düştü bir çarpıcılığı kalmadı dedim.
. Rahmetli Meral Okay varken Kanal'ın ne önemi var Dizi için o ayrı.
.
yok sen forumda yoktun o zamanlar direkt geçer geçmez bzdu diyenler vardı meral okay ın yazdığı stardaki 18 bölüme bile laf ederlerdi

şaka yapıyom alınmayın
ama foxta garip kanal bunu kabul etmek lazım lale devri 2 güne çıkmış haberini görünce şok oldum sanki yarışma programı nasıl 2 güne çıkıyo arkadaş
120 dk yi 2 ye bölüp 60-60 yayınlıyorlar

şaka yapıyom alınmayın

Ben de rahatsızım Fatih Harbiye'yi uzatmak için gitmek zorundaydı ama hafta içi saçma yayın akışı yüzünden boş gün yok mecbur.
Ocak'ta değişecek inşallah.

Yarın yalan dünya yeni bölümü özeti geçemez bence
ve 3'ün altı bi oran alır.

Karagül muhteşem bir bölümün ardından harika ötesi reytingler .. Hele bi anlıkta 14.08 almış , en yakın rakibine nerdeyse 4 kat fark atmış . Haftaya kimse tutamaz Karagül'ümü o nasıl bir fragmandır ? Tüylerim diken diken oldu valla