6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

vadının dün polatı kurtarma sahnesi yine kotuydu. bombalarin efek olduğu belli suriyeli asker full korumali ama oluyor. polatın adamları korumasız üstelik açıkta hiç bişey olmuyor
))))))

en azından adamların başına çuval gecırıp evet bızım gazımızı alıyorda beren ne yapıyor anlatır mısın tecavüzle kocasını boynuzlayarak kımın gazını alıyor

vadının dün polatı kurtarma sahnesi yine kotuydu. bombalarin efek olduğu belli suriyeli asker full korumali ama oluyor. polatın adamları korumasız üstelik açıkta hiç bişey olmuyor
))))))

polatda gazman kuveti var iki zırt bi pırt havalanıp uçar polatla başetmek kolaymı
)

+1

ben senın bayanları seyretmene bişey demedım bayanları ılgılendıren konularla alakadar olman benı şaşırtıyor .

Ağlamak, aşk, tecavüz, ensest ilşki vs. vs. kadınlar tarafından daha çok takip ediliyor olsa da aslında özünde hepsi kadınsı durumlar değil insani durumlardır. Bir dizinin bana göre kadını erkeği olmaz olamaz. Sadece izleyen çoğunluk kadın ya da erkek olabilir ama bu o hikayenin kadınsı veya erkeksi olduğunu göstermez. Kadınsılık, erkeksilik de neyse dizi denen şeyde? Ablam zamanında gayet Kurtlar Vadisi, Ezel gibi dizileri izlerken ben Bir İstanbul Masalı falan iziliyordum sonra şimdi o tarz dizileri izlemiyorum. Ezel'i ben de sonradan izledim sevdim. Bu benim erkek veya kadın olmamla alakalı değildi o dönem aşk dizisi severken şimdi daha karışık, şaşırtmacalı dizileri sevmeye başlamamla alakalıydı. Bu yorumunu kime yazdığını bilmiyorum ama görünce cevap veresim geldi. Düşüncene saygı duyuyorum, bu da benim düşüncem sonuçta. Bence isteyen istediği tarz dizileri izler, çünkü içinden onu seviyordur. Cevap bu kadar basit. Şaşılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

en azından adamların başına çuval gecırıp evet bızım gazımızı alıyorda beren ne yapıyor anlatır mısın tecavüzle kocasını boynuzlayarak kımın gazını alıyor

bereninanlattığı hikayeler gaz alır almaz onu bilemem ama berenin anlattığı hikayelerin gerçek hayatta bir kaşılığı var yani gerçeklere aykırı değil hayatla örtüşüyor nedir bu her gün gazetelerin üçüncü sayfasını aç tecavüz namus cinayeti dolandırıcılık bu tarz haberlerle doludur .. berenin anlattığıda toplumun içindeki pislikleri dışa vurmaktır yani onalrın var olduğunu biliyoruz bu tarz olaylar her zaman gündemimizde ama bunu ekranda izleyince neden rahatsız oluyoruz hayatın kendisi işte yalandan suriyeye dlmıyor beren var olanı anlatıyor

bayanları sevmek ayrı bayanlar ile aynı zevki paylaşmak ayrı. ikisini birbirine karsıtırnıssın destere
))))))))))))))

bayanları sevmek ayrı bayanlar ile aynı zevki paylaşmak ayrı. ikisini birbirine karsıtırnıssın destere
))))))))))))))

onu anlaman için bayanları izlediğimde birebir yanımda olman lazım burdan net anlayamazsın
)

Çok güzel özetlemişsin.

ben senın bayanları seyretmene bişey demedım bayanları ılgılendıren konularla alakadar olman benı şaşırtıyor .

bayanlarda içinde yaşadığımız çevrenin en güzel varlıkları onalrı ilgilendiren olaylar benide ilgilendirir bayanları kendi sorunlarıyla başbaşa bırakmak istemem destek olmam lazım
)

ne yane polatın bi bölümde 50 figüran öldürmesi tuaf geliyo tmm anlarım peki beren kız başına nasıl intikam alıyo bunuda açıkla ozaman

Çok güzel özetlemişsin.

o özeti ben kaçırmışım nerde yazmışki o yzıyı rengarenk

- - - Ekleme - - -

ne yane polatın bi bölümde 50 figüran öldürmesi tuaf geliyo tmm anlarım peki beren kız başına nasıl intikam alıyo bunuda açıkla ozaman

kız başına derken küçümseme kızların bir parmağıyla 50 erkeği birbirine doladığını hatırlatmak isterim

Destere sen Vadinin karşisinda rakip yok diyorsun ama unutmaki bu sezon en çok rakibi olan dizi Vadiydi. işte siralama
1.Suskunlar
2.Kotu Yol.
3.Veda
4.Umutsuz Ev Kadinlari
5.Zengin Kiz, fakir oğlan
6.Ağir Roman Yeni Dunya
7.Maçlar
8.Kayip Şehir

onu anlaman için bayanları izlediğimde birebir yanımda olman lazım burdan net anlayamazsın
)

Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin bence, kimsenin de yanında olması gerekmiyor dizileri izlerken. İstediğini izle sen bence
Ayrıca insanlar hemcinslerinden de hoşlanabilir, bir sürü insan var hemcinsinden hoşlanan. Neden burada insanların belden aşağısıyla ilgileniyoruz ki, isteyen sevdiği dizileri izlesin, yorumlar yapsın amaç bu değil mi zaten? Zevklerimizi eleştirme hakkımız yok bence

he işte o dediğinde senn izlediğin dizilerde olur hadi eyvallah

)

yanlış anlamısin. normal hayatından değil. alıntıladıgim yazinda karıştırmışsin
)))) sana kadın dizileri hep niye izliyor diyorlar sen kadınlar izlemeyi sevıyom diyon. ikisi ayrı şeyler yani

destereye kasma diyor sanırım
)))))