Simdi Yazdıgın Yorum Daha AÇıklayıcı Oldu ayrica ortalıkta proveke yok lütfen telegol Karıstırmayalım Sadece Reyting Bu Abartılcak bisiy yok zaten bu hafta maçı izlicem muhtesem yzyıl izleyemicem İnsallah Kazanır galatasarayım Her dizi elestri olur ayrica en çok muhtesem yüzyıl elestiri oldugunun farkındayım ama elestiri haberler aslında ön planda tutar diziyi Öyle Bir Geçer Zamanki Ali Kaptanın Tecavüzü hala unutulmadi yani böyle seylere gerek yok Zaten Reytingleri Çok İyi İnsanlara Tecavüz Duygusu Asılamaları Sarstı Beni Açıkcasi Sadece Bir Bölümde Oldu Ama Sonucta Tecavüz Ele Alındı Bu Da Hiç iyi Bir sey dei Aile Genllikle Kadınlar İzle Öyle Bir Geçer Zamanki Muhtesem Yüzyıl Mukayese Etmek Kesinlikle Yanlıs Olur.
Tecavüz olayından sonra dizi ciddi düşüş yaşadı zaten, ben dahil birçok kişi diziyi terketti ama sonradan kalpler yumuşuyor herhalde, tekrar geri dönüş oldu, şu an tecavüz olayının telafi edildiğini düşünüyorum ama ilk bölümlerdeki heycan yok tabi, o nedenle 20'nin hala altında, diziyi biraz yavaşlattılar açıkçası.
Yalnız tecavüz konusunda senin gibi düşünmüyorum, bence dizilerde tecavüz olabilir, Fatmagül ve İffet'de tecavüz olması çok mantıklıydı, ÖBGZ'deki sorun, gereksiz ve yersiz bir yerde tecavüz olmasaydı. Yalnız çok vurucu sahneydi, köşe yazarları bile tecavüzü hoş karşılamasalar da o sahneden övgüyle söz ettiler. Yönetmen harika iş çıkarmıştı, resmen donup kaldım, çoğu kişi gibi.
Muhteşem Yüzyıl'ın çok da eleştirildiği kanaatinde değilim,artık eleştirilerin reyting getirme olasılığı yok, eleştirileri sadece diziyi zaten izlemeyenler yapıyor, onlar gülüp geçiyor, izleyenler ise hiç etkilenmiyor, artık Muhteşem Yüzyıl kimsenin umrumda değil, ilk çıktığında malesef başbakan yardımcısı'nın bile umrumda oldu ve bolca reyting sağlandı. Muhteşem Yüzyıl'la ilgili şunları söyleyebilirim. Yönetmen iyi, müzik iyi, oyunculuklar iyi ama senaryo iç açıcı değil ve baya yavaş, çok diyalog var, sıkılıyor insan.