6 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 28.6%
  • Umutsuz Ev Kadınları - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 64.3%
  • Muhteşem Yüzyıl Yapım Belgeseli (Show)

Oy: 2 14.3%
  • İstanbul'un Altınları (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Metrodan Kaçış - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. - Tekrar (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 7.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Simdi Yazdıgın Yorum Daha AÇıklayıcı Oldu ayrica ortalıkta proveke yok lütfen telegol Karıstırmayalım Sadece Reyting Bu Abartılcak bisiy yok zaten bu hafta maçı izlicem muhtesem yzyıl izleyemicem İnsallah Kazanır galatasarayım Her dizi elestri olur ayrica en çok muhtesem yüzyıl elestiri oldugunun farkındayım ama elestiri haberler aslında ön planda tutar diziyi Öyle Bir Geçer Zamanki Ali Kaptanın Tecavüzü hala unutulmadi yani böyle seylere gerek yok Zaten Reytingleri Çok İyi İnsanlara Tecavüz Duygusu Asılamaları Sarstı Beni Açıkcasi Sadece Bir Bölümde Oldu Ama Sonucta Tecavüz Ele Alındı Bu Da Hiç iyi Bir sey dei Aile Genllikle Kadınlar İzle Öyle Bir Geçer Zamanki Muhtesem Yüzyıl Mukayese Etmek Kesinlikle Yanlıs Olur.

Tecavüz olayından sonra dizi ciddi düşüş yaşadı zaten, ben dahil birçok kişi diziyi terketti ama sonradan kalpler yumuşuyor herhalde, tekrar geri dönüş oldu, şu an tecavüz olayının telafi edildiğini düşünüyorum ama ilk bölümlerdeki heycan yok tabi, o nedenle 20'nin hala altında, diziyi biraz yavaşlattılar açıkçası.

Yalnız tecavüz konusunda senin gibi düşünmüyorum, bence dizilerde tecavüz olabilir, Fatmagül ve İffet'de tecavüz olması çok mantıklıydı, ÖBGZ'deki sorun, gereksiz ve yersiz bir yerde tecavüz olmasaydı. Yalnız çok vurucu sahneydi, köşe yazarları bile tecavüzü hoş karşılamasalar da o sahneden övgüyle söz ettiler. Yönetmen harika iş çıkarmıştı, resmen donup kaldım, çoğu kişi gibi.

Muhteşem Yüzyıl'ın çok da eleştirildiği kanaatinde değilim,artık eleştirilerin reyting getirme olasılığı yok, eleştirileri sadece diziyi zaten izlemeyenler yapıyor, onlar gülüp geçiyor, izleyenler ise hiç etkilenmiyor, artık Muhteşem Yüzyıl kimsenin umrumda değil, ilk çıktığında malesef başbakan yardımcısı'nın bile umrumda oldu ve bolca reyting sağlandı. Muhteşem Yüzyıl'la ilgili şunları söyleyebilirim. Yönetmen iyi, müzik iyi, oyunculuklar iyi ama senaryo iç açıcı değil ve baya yavaş, çok diyalog var, sıkılıyor insan.

Tecavüz olayından sonra dizi ciddi düşüş yaşadı zaten, ben dahil birçok kişi diziyi terketti ama sonradan kalpler yumuşuyor herhalde, tekrar geri dönüş oldu, şu an tecavüz olayının telafi edildiğini düşünüyorum ama ilk bölümlerdeki heycan yok tabi, o nedenle 20'nin hala altında, diziyi biraz yavaşlattılar açıkçası.

Yalnız tecavüz konusunda senin gibi düşünmüyorum, bence dizilerde tecavüz olabilir, Fatmagül ve İffet'de tecavüz olması çok mantıklıydı, ÖBGZ'deki sorun, gereksiz ve yersiz bir yerde tecavüz olmasaydı. Yalnız çok vurucu sahneydi, köşe yazarları bile tecavüzü hoş karşılamasalar da o sahneden övgüyle söz ettiler. Yönetmen harika iş çıkarmıştı, resmen donup kaldım, çoğu kişi gibi.

Muhteşem Yüzyıl'ın çok da eleştirildiği kanaatinde değilim,artık eleştirilerin reyting getirme olasılığı yok, eleştirileri sadece diziyi zaten izlemeyenler yapıyor, onlar gülüp geçiyor, izleyenler ise hiç etkilenmiyor, artık Muhteşem Yüzyıl kimsenin umrumda değil, ilk çıktığında malesef başbakan yardımcısı'nın bile umrumda oldu ve bolca reyting sağlandı. Muhteşem Yüzyıl'la ilgili şunları söyleyebilirim. Yönetmen iyi, müzik iyi, oyunculuklar iyi ama senaryo iç açıcı değil ve baya yavaş, çok diyalog var, sıkılıyor insan.

Muhtesem Yüzyıl Dizisi Baslamasıyla Tarih Kitaplari Satis Orani &100 arttı tarihimize ilgi arttı acaba böylemi die kitaplar alindi ayrica Muhtesem Yüzyıl Dizi Kurgudur Elbetteki tarihteki sultan süleymanla kıyaslanamaz süleyman harem bu kadar vakit geçirmezdi aksine savasirdi ama bu dizi 500 Bin Dolar Herbölümde harcanamaz onun için elestiri çok agır oldugunu düsünüyorum sonucta bir dizi kurgu .

Ama Elestrilerin Yersiz Değil Dogru Elestiriler.. Konuya Açıklayıcı Ve Mantık Çerçevisinde Yorum Yaptıgın İçin Tsk Ederim

Sbt Reytingleri Açıklandı

Dün akşamın reyting yarışı nasıl sonuçlandı?
6 Aralık Salı akşamı en çok izlenen yapım hangisi oldu? Kanal D'nin Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile Show TV'nin Pis Yedili dizisi arasındaki rekabet nasıl sonuçlandı? İşte detaylar…
SBT'nin reyting verilerine göre, 6 Aralık Salı akşamı, izleyicinin öncelikli tercihi yine değişmedi ve Kanal D'nin sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, ilk sırada yerini adlı. Show TV'nin yeni dizisi Pis Yedili ise en çok izlenen ikinci dizi oldu. İki dizi arasındaki reyting değerlerinde, yaklaşık iki katı bulan fark da dikkatlerden kaçmadı…

[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="width: 38"]

[/TD]
[TD="width: 160"] Program Adı
[/TD]
[TD="width: 114"]
Kanal
[/TD]
[TD="width: 70"]
Saat
[/TD]
[TD="width: 61"]
RT
[/TD]
[TD="width: 47"]
SH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 1
[/TD]
[TD="width: 160"] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
02:02:30​
[/TD]
16,49​
[/TD]
41​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 2
[/TD]
[TD="width: 160"] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
00:33:25​
[/TD]
7,67​
[/TD]
19,24​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 3
[/TD]
[TD="width: 160"] PİS YEDİLİ
[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
01:38:01​
[/TD]
7,61​
[/TD]
18,81​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 4
[/TD]
[TD="width: 160"] ARKA SOKAKLAR (TKR)
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
01:46:56​
[/TD]
6,18​
[/TD]
19,64​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 5
[/TD]
[TD="width: 160"] UMUTSUZ EV KADINLARI (TKR)
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
01:23:18​
[/TD]
5,64​
[/TD]
21,98​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 6
[/TD]
[TD="width: 160"] DENİZ YILDIZI
[/TD]
FOX​
[/TD]
00:48:22​
[/TD]
5,44​
[/TD]
14,04​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 7
[/TD]
[TD="width: 160"] KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND
[/TD]
KANAL D​
[/TD]
00:45:21​
[/TD]
5,15​
[/TD]
13,78​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 8
[/TD]
[TD="width: 160"] UNUTMA BENİ
[/TD]
FOX​
[/TD]
00:44:18​
[/TD]
4,98​
[/TD]
20,51​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 9
[/TD]
[TD="width: 160"] NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER
[/TD]
FOX​
[/TD]
00:29:55​
[/TD]
4,86​
[/TD]
13,8​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 10
[/TD]
[TD="width: 160"] ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA
[/TD]
ATV​
[/TD]
01:07:12​
[/TD]
4,74​
[/TD]
14,27​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.medyaloji.net/haber/dun_aksamin_reyting_yarisi_nasil_sonuclandi_.htm# http://www.medyaloji.net/haber/dun_aksamin_reyting_yarisi_nasil_sonuclandi_.htm# http://www.medyaloji.net/haber/dun_aksamin_reyting_yarisi_nasil_sonuclandi_.htm# http://www.addthis.com/bookmark.php...8d52e&ct=1&pre=http://www.medyaloji.net/&tt=0 http://www.medyaloji.net/haber/dun_aksamin_reyting_yarisi_nasil_sonuclandi_.htm#
<form action="/?O=OYVER" method="post"> </form>

SBT reytingleri şimdi total mi A/B mi, PisYedili'ye bakarsak "total" gibi, Umutsuz Ev Kadınları'na bakarsak A/B gibi, Öbgz'ye baktığımızda bir şey anlaşılmıyor ama SBT'de hep şu dikkat çekiyor, hep ilk diziler düşük, diğer diziler yüksek oluyor, oranları yaklaştırıyor biraz.

En iyisi AGB'den devam edelim, skandal diyeceğimiz kadar fark yok ortada.

Sbt Reytinglerinde Öyle Bir Geçer Zamanki İyi Gitmis Pis Yedili En Çok İzlenilen 2.dizi olmus Umutsuz ev kadınlari tekrari çok iyi gitmis arka sokaklr tkr iyi gitmis 10 programdan 5 program sbt sıgdıran kanal d gerçekten çok iyi bir is çıkarmıs

öbgzk düşüşte pis yedili yükselişte sbt de reyting farkı daha az.ben bazen sbt yi bazen agb yi daha gerçekçi buluyorum.ayrıca endgame burda bi proveke varsa onuda sen yapıyorsun ilk yorumunda pis yedilinin düştüğünü iddaa ederek resmen kreys i kışkırtmışsın.kreys bana göre haklısın ama şu muhteşem yüzyılı karıştırma kardeşim onun konuyla alakası yok.öbgzk yi izleyen izler savunan savunur.bana göre reytingi düşecek düşmeside gerek bu dizinin bu reytingleri alması anlaşılır gibi değil.geçen yıl ve bu yıl aldığı reytingler karşısında güçlü rakip olmamasıyla alakalı bu sezon pis yedili gibi çokta iddalı olmayan bi yapım ki çok güzel bi dizi 7 reyting alabiliyosa hayat devam ediyor gibi bi dizi gelse görürüm reytingini :D

öbgzk düşüşte pis yedili yükselişte sbt de reyting farkı daha az.ben bazen sbt yi bazen agb yi daha gerçekçi buluyorum.ayrıca endgame burda bi proveke varsa onuda sen yapıyorsun ilk yorumunda pis yedilinin düştüğünü iddaa ederek resmen kreys i kışkırtmışsın.kreys bana göre haklısın ama şu muhteşem yüzyılı karıştırma kardeşim onun konuyla alakası yok.öbgzk yi izleyen izler savunan savunur.bana göre reytingi düşecek düşmeside gerek bu dizinin bu reytingleri alması anlaşılır gibi değil.geçen yıl ve bu yıl aldığı reytingler karşısında güçlü rakip olmamasıyla alakalı bu sezon pis yedili gibi çokta iddalı olmayan bi yapım ki çok güzel bi dizi 7 reyting alabiliyosa hayat devam ediyor gibi bi dizi gelse görürüm reytingini :D

Üçüncü kişi olarak konuyla alakanı anlayamıyorum ve bu konuyla ilgili adminle görüşeceğim.

Tartışma tatlıya bağlanmış zaten yeniden konuyu açmanın bir mantığı yok.

Ben Öyle Bir Geçer Zaman Ki izleyicisi değilim ama bir dizi hakkında bu şekilci alaycı yorumlarda bulunmak hiç de hoş değil. Pis Yedili, 7 reyting aldı ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den neredeyse hiçbir şey almadı. Pis Yedili, başlamadan önce de Öyle Bir Geçer Zaman Ki aynı reytingleri alıyordu zaten. Hayat Devam Ediyor gelseydi de Öyle Bir Geçer Zaman Ki şimdiki oranlarından pek bir şey kaybetmezdi bence...

ÖGZBK basarisini sürdürüyor ve iki grubtada zirvede.

Pis Yedili hem total hemde AB de 3. olarak cok iyi bir gün gecirmis hatta AB de biraz yükseliste var bu dizinin bu kadar basarili olacagini hic düsünmezdim.

Istanbulun Altinlarinda bir kipirdanma var ama hala yetecek reytingleri alamiyor bence Final yakin.

Kim Milyoner olmak ister bu zor günde bile 4 reytingin üstüne cikmis ya helal olsun.

Bu arada Esra Erol dada bu hafta bir yükselis var.

Pis Yedili yükselise geçmis, tebrikler..

Muhtesem Yüzyil'in yapim belgesi çok çok iyi olmus..

Bu SBT biraz benim kafami karistirdi, bakiyorumda SBT'ye gore hayat devam ediyor OBGZ'yi bile gecmis, yani birinci dizi konumunda, fakat AGB'ye gore 3'uncu ve OBGZ ile ciddi bir fark var arada, normalde bukadar farkli olmamasi gerekmiyormu, bilen bir kisi bunun nedenini aciklayabilirmi?

Bu SBT biraz benim kafami karistirdi, bakiyorumda SBT'ye gore hayat devam ediyor OBGZ'yi bile gecmis, yani birinci dizi konumunda, fakat AGB'ye gore 3'uncu ve OBGZ ile ciddi bir fark var arada, normalde bukadar farkli olmamasi gerekmiyormu, bilen bir kisi bunun nedenini aciklayabilirmi?

SBT, farklı kişilerle ölçüm yapıyor ve o nedenle daha farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Biz, resmi şirket olan AGB'ye göre değerlendirmek zorundayız. SBT reytinglerine sadece TRT programları için bakılabilir çünkü SBT'yi kaale alan tek kanal TRT...

SBT, farklı kişilerle ölçüm yapıyor ve o nedenle daha farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Biz, resmi şirket olan AGB'ye göre değerlendirmek zorundayız. SBT reytinglerine sadece TRT programları için bakılabilir çünkü SBT'yi kaale alan tek kanal TRT...

Anladim, fakat ne kadar resmi olmasada ya SBT'de yada AGB'de bir anormallik var demekki, nede olsa TRT devlet televizyonu ve bu AGB'de olsa,SBT'de olsa devlet izniyle yapiyorlar bu arastirmayi. Neyse biz AGB'ye bakalim, onlar dusunsun artik :) Tesekkur ettim :)