6 Ağustos 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ercan Saatçi ile Çok Akustik | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,843
Puanı
1,060
reyting-sonuclari-fav10-1-jpg.117476

reyting-sonuclari-6-agustos-3M7T.jpg

reyting-son-2-1-jpg.117477

------

Son düzenleme:
Kazanan Restoran'ıma ve İbrahim Selim ile Bu Gece'me bakacağım. İkisi de bir türlü hak ettiği yüksek reytingleri alamadılar, yarın inşallah kuvvetli artış yaşarlar artık. :bhr:

MasterChef Türkiye
Total (1) 4,16
AB (1) 4,97
ABC1 (1) 5,14

Mükemmel Eşleşme
Total (5) 1,54
AB (8) 1,28
ABC1 (6) 1,43

Kaynak: Dizi Analiz / Twitter

Mükemmel Eşleşme kötü gidiyor. Gönül Dağı'nın 7-8 haftaya gelmesiyle birlikte ya komple biter ya da başka bir günde devam eder. Ben biteceğini düşünüyorum. :)

TOTAL - AB - ABC1

Kazanan Restoran (FOX) 0.78 - 0.49 - 0.62
İbrahim Selim ile Bu Gece (FOX) 0.64 - 0.49 - 0.67

Kaynak: Twitter / DTural

Mükemmel Eşleşme'nin tutmayacağı çok belliydi maalesef. Birol Güven bu başarısızlıkları görüp Çocuklar Duymasın'ı yeniden yeni bölümleriyle başlatırsa hiç şaşırmam. Sen? :D @denizz19

Kazanan Restoran'ım ve İbrahim Selim'im bir türlü hak ettiği yüksek reytingi alamıyorlar, çok üzülüyorum. :T

• Harika
Reactions: denizz19
Kazanan Restoran'ın sponsoru olmasa arşive çoktan gitmişti, FOX zaten hangi akılla bu tarz programlar yapmaya devam ediyor anlamıyorum. :A Tozluyaka tekrarı yayınlasa daha iyi gider.

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Kazanan Restoran'ın sponsoru olmasa arşive çoktan gitmişti, FOX zaten hangi akılla bu tarz programlar yapmaya devam ediyor anlamıyorum. :A Tozluyaka tekrarı yayınlasa daha iyi gider.
Kanal boşuna uğraşıyor yemek programı yaparak hangisi tuttu ki bu tutsun :A. Cidden tekrar yayınlasa 0 maliyet ile daha iyi reytingler alır :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy