İzledinse öyle olmadığını biliyorsun.mrt-06 post: 1403806' Alıntı:Revan Güneşi Beklerken senin tabirinle klasik Total dizisi oluyor galiba çocuk kızı kendine aşık edip sonra yüzüstü bırakacak klasik intikam....
@EveN
Bana göre 5. bölümden sönüktü. Zaten hep söylerim. İyi bir bölüm en çok sonraki bölüme etki eder.mrt-06 post: 1404745' Alıntı:Güneşi Beklerken dün çok iyidi hatta en iyi bölümü denilebilir.
Bide kızı öpeydi.
Revan bana cevap vermek için reyting sonuçlarını beklemişsin gibi bir durum hissediyorum.EveN post: 1404747' Alıntı:
İzledinse öyle olmadığını biliyorsun.
Yok Valla neden öyle yapayım dizi biterken söylerdim.mrt-06 post: 1404751' Alıntı:Revan bana cevap vermek için reyting sonuçlarını beklemişsin gibi bir durum hissediyorum.
15 mi. 😱EveN post: 1404755' Alıntı:Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 15. Mesaja eklendi.
GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYIN!
- - - Ekleme - - -
Yok Valla neden öyle yapayım dizi biterken söylerdim.
Karşılaştırmalı Tabloyu güncellerken ilk sayfadaki mesajlarda gördüm.
Yer bulamadım. Hemen kapmışsınız.mrt-06 post: 1404767' Alıntı:15 mi. 😱
Başka dizi yok ki hepsi kolaj olacak.denizz19 post: 1405454' Alıntı:Güneşi Beklerken bu hafta iki grupta da zirve alabilir.
Yeni bölümleri olsa da zirveyi alacaktı zaten. )mrt-06 post: 1406267' Alıntı:Başka dizi yok ki hepsi kolaj olacak.
Diziyi bende izliyorum biliyorsun ama dediğim de bir gerçek.denizz19 post: 1406332' Alıntı:Yeni bölümleri olsa da zirveyi alacaktı zaten. )
Diziyi izlediğini biliyorum da hangi söylediğin şey gerçek anlamadım şimdi ben. Kolaj bölüm yerine yayınlanan bölüm yeni bölüm olsa hangi dizi geçecek söyle bakalım bana. Sana Bir Sır Vereceğim mi Babam Sınıfta Kaldı mı ?mrt-06 post: 1406343' Alıntı:Diziyi bende izliyorum biliyorsun ama dediğim de bir gerçek.
)