6 Şubat 2022 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
#Yargı
Total | (3) | 7,87
AB | (1) | 9,23
ABC1 | (1) | 9,42

#Teşkilat
Total | (1) | 8,09
AB | (2) | 7,72
ABC1 | (3) | 8,42

#SurvivorAllStar2022
Total | (2) | 7,92
AB | (3) | 7,63
ABC1 | (2) | 9,06

Kaynak: Deniz TURAL

Reyting sonuçları eklendi.

• Beğendim
Reactions: STAR and 12.Adam
Yargı hem Total'de zirveyi kaybetmiş hem de diğer gruplarda düşüşe geçmiş. Eskiden katili 5 bölümde ortaya çıkaran dizi şimdi son iki bölümdür hiçbir dişe dokunur gelişmenin yaşanmadığı, koca hikayenin at hırsızı tipli bir adamın etrafında şekillendiği, boşlukta kalan konular çözülmeden yenilerinin peydah olduğu, 2 saat boşa top çeviren bir işe dönüştü. Kalıcı bir düzelme beklemiyorum ama artık Engin olayı kapansa ve diğer konulara giriş yapılsa fena olmaz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Klaus
Yargı hem Total'de zirveyi kaybetmiş hem de diğer gruplarda düşüşe geçmiş. Eskiden katili 5 bölümde ortaya çıkaran dizi şimdi son iki bölümdür hiçbir dişe dokunur gelişmenin yaşanmadığı, koca hikayenin at hırsızı tipli bir adamın etrafında şekillendiği, boşlukta kalan konular çözülmeden yenilerinin peydah olduğu, 2 saat boşa top çeviren bir işe dönüştü. Kalıcı bir düzelme beklemiyorum ama artık Engin olayı kapansa ve diğer konulara giriş yapılsa fena olmaz.
İlk bölümlerde reyting kaygısından hemen her şeyi ortaya çıkarıyorlardı, şimdi dizi tuttu ya uzattıkça uzatıyorlar.

• Beğendim
Reactions: Aserat