ben pür dikkat Tuba'ya bakıyordum valla dikkat etmedimTV`deki fragmanda Ay Yapım yazıldı mı?
Yok demin gördüm. Logosu yoktu.TV`deki fragmanda Ay Yapım yazıldı mı?
Küçük Ağa toplamda 1 kez reklam verdiği için öyle uçuyordu zaten o yüzden anlıklarda aldığın reytingin 2-3 reyting altında aldıKüçük ağa salı bu anlıklarda uçuyordu.ama Vadi biraz düşük ZKFO iyi gidiyor
Ay Yapım olduğunu yazmaları lazım Star`da ne güzel yazıyorlar Ay yapım olması ilk bölümü izlemek için yeterliYok demin gördüm. Logosu yoktu.
Star köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın 10 kere reklama girdi kanal😡22.15'e kadar bekleseydi Star.
Çocuklar Duymasın listeye girmiş..
Vadi zaten SBT anlıklarından çok daha yüksek alıyor TNS`de .ben onu sadece anlıklar için demiştimKüçük Ağa toplamda 1 kez reklam verdiği için öyle uçuyordu zaten o yüzden anlıklarda aldığın reytingin 2-3 altında aldı
Star köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın 10 kere reklama girdi kanal😡
Haklısın.Ay Yapım olduğunu yazmaları lazım Star`da ne güzel yazıyorlar Ay yapım olması ilk bölümü izlemek için yeterli
Yeni bölümü girememiş tekrarı giriyor.22.15'e kadar bekleseydi Star.
Çocuklar Duymasın listeye girmiş..
Yeni bölümü girememiş tekrarı giriyor.
Biraz izledim. Çok sıkıcıydı Aşk Ekmek Hayaller.Aşk ekmek hayaller anlıklara hiç girmedi galiba
Pis Yedili bakalım ilk anlık`ta yer alıyor mu
Ama dünkü bölümün tekrarı.Tahmin etmiştim. Onun girmesi daha iyi tekrarı rakiplerinin en heyecanlı yerinde yayınlanıyor. 😎