Sesli güldüm
aga sende bi garipsin sanki ilk kez zirvedeymişiz gibi seviniyonVadi total de ve ab de zirvede
Sesli güldüm
aga sana diyorum tabloya ekle diye vadi 12 mi alacakHemen yine SBT gazına gelindi. Vadi TNS'de iyi gidecek dedik, Küçük Ağa geçecekmiş peh.
Dün demiştin doğru.aga sana diyorum tabloya ekle diye vadi 12 mi alacak
aga sende bi tuhafsın ya şüphem ni vardır bi de gaza gelmeyinDün demiştin doğru.Keşke zirvede boş bir sütun bıraksaydım.Uğraş dur şimdi.
küçük ağa 22 de bitti vadi 23.40 da.Hemen yine SBT gazına gelindi. Vadi TNS'de iyi gidecek dedik, Küçük Ağa geçecekmiş peh.
Yok agam şüphem yok. Hatta bu ay da 15 izlenme oranına ulaşır kesin, tabloda uzak ara yapar.aga sende bi tuhafsın ya şüphem ni vardır bi de gaza gelmeyin
bu rakam iyi değil onu söylim 14.25 vadi için azdır
zirvede boş bi sütun bırakmana gerek yok kurtlar vadisi yaz oraya sen hiç elleme
Yakup her fırsatta Küçük Ağa Vadi'yi geçecek dendi ortaya atıldı, karşılaştırma yapan ben değilim.küçük ağa 22 de bitti vadi 23.40 da.
bende değilim ona bakarsan.Yakup her fırsatta Küçük Ağa Vadi'yi geçecek dendi ortaya atıldı, karşılaştırma yapan ben değilim.
Benim yapım bu aga birşey ne kadar zirvede yer alırsa alsın zirvedeyse ben yine sevinirimaga sende bi garipsin sanki ilk kez zirvedeymişiz gibi seviniyonhani büyük futbolcular vardır ya son maçına sanki ilk maçına çıkıyomuş gibi çıkarlar sende öylesin
Bölüm o kadar güzel değildi agaVadi 14 reytingte kalmış bu bölüme yakışmayan oranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?