6 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

çok kolay panpa :F aynısını şefkat tepe de yapıyor zamanında tek türkiye-sağır oda da yaptı :F
Onları da tebrik etmek lazım benim ona sözüm yok ki. Ben iki bölümlük diziyle vadinin karşılaştırılmasının yanlış olduğunu söylüyorum :( ayrıca tek türkiyenin son iki sezon reytingleri iyi değildi. Vadi ise halen en çok izlenen dizi 😎

Onları da tebrik etmek lazım benim ona sözüm yok ki. Ben iki bölümlük diziyle vadinin karşılaştırılmasının yanlış olduğunu söylüyorum :( ayrıca tek türkiyenin son iki sezon reytingleri iyi değildi. Vadi ise halen en çok izlenen dizi 😎
ee panpa o st de yayınlaniyidi :F

çok kolay panpa :F aynısını şefkat tepe de yapıyor zamanında tek türkiye-sağır oda da yaptı :F
sağır oda mı :F:F
tek türkiye mi :F:F
şefkat tepe mi :F:F

sağır oda kısa sürede yayından kaldırıldı reytingleri kötüydü :D tek türkiye 3.sezon itibariyle dip yaptı
şefkat tepe belli bi sınırı var bunları vadiyle bir tutmak ancak senin yapabileceğin bişeydir :D

madem bu kadar kolay yapsınlar o zaman bi akıllı sensin zaten :D

sağır oda mı :F:F
tek türkiye mi :F:F
şefkat tepe mi :F:F

sağır oda kısa sürede yayından kaldırıldı reytingleri kötüydü :D tek türkiye 3.sezon itibariyle dip yaptı
şefkat tepe belli bi sınırı var bunları vadiyle bir tutmak ancak senin yapabileceğin bişeydir :D

madem bu kadar kolay yapsınlar o zaman bi akıllı sensin zaten :D
sağır oda normal şekilde final yaptı her dizi 4-5 sezon diye palnalanmıyor :F şefkat tepe stv de olmasına ve vadiye göre çok düşük bütçesine rağmen iyi bence :) tek türkiye de iyi gitti agb deki stv yi düşünürsek :F

sağır oda normal şekilde final yaptı her dizi 4-5 sezon diye palnalanmıyor :F şefkat tepe st de olmasına ve adiye göre çok düşük bütçesine rağmen iyi bence :) tek türkiye de iyi gitti agb deki stv yi düşünürsek :F
sağır oda vadi bittikten sonra vadi çakması olarak ortaya çıktı aynı kadroyla hemde ama kısa sürede yayından kaldırıldı :D
bunların feriştahı bile 4 seozndan fazla sürmüyor dip yapıyor biz 11.yılımızda dahi zirvedeyiz farkımız tarzımız :D