kesin öyledir90 dk reklamsız ile konumuzun ne alakası var.Hadi alakası var diyelim sonra normal reklamlı saate döndü yine geçemedizin
kesin öyledir90 dk reklamsız ile konumuzun ne alakası var.Hadi alakası var diyelim sonra normal reklamlı saate döndü yine geçemedizin
Aga vadi her zaman 23.15 gibi biterdi.Geçen haftaya özgü olarak erken bitti.Bu hafta yine normal saatine döndü yani tırsma mırsma yok ortadaİşte bugüne kadar erken bitti. Geçen hafta az daha geçiliyordu ab'de. Bu yüzden hemen uzadı süresi nedense.
Şaka yapıyorum 😳 küçük ağa güzel dizi ama sürekliliği önemli bunu vadi başardı. Eğer o da yaparsa onuda baş tacı yaparız 😉ee gül panpa biri gerçek-halkın dzisi
vadinin süreklilik sağlaması en kolay iş türkiyede yaşıyoz gündem zırt diye değişiyi konu ço kvadiyeŞaka yapıyorum 😳 küçük ağa güzel dizi ama sürekliliği önemli bunu vadi başardı. Eğer o da yaparsa onuda baş tacı yaparız 😉
Bugün 23:40'ta bitti. Bu sezon hiç o saatte bittiğini sanmıyorum.Aga vadi her zaman 23.15 gibi biterdi.Geçen haftaya özgü olarak erken bitti.Bu hafta yine normal saatine döndü yani tırsma mırsma yok ortada
Reklamları sayma agaBugün 23:40'ta bitti. Bu sezon hiç o saatte bittiğini sanmıyorum.
Yine de bugün en geç saatte bittiği gün oldu.Reklamları sayma aga
Haklısın konu sıkıntısı yok. Ancak bunu reytinge dönüştürmek önemli ve vadi bunu başardı.vadinin süreklilik sağlaması en kolay iş türkiyede yaşıyoz gündem zırt diye değişiyi konu ço kvadiye
Orası doğruYine de bugün en geç saatte bittiği gün oldu.
çok kolay panpa aynısını şefkat tepe de yapıyor zamanında tek türkiye-sağır oda da yaptıHaklısın konu sıkıntısı yok. Ancak bunu reytinge dönüştürmek önemli ve vadi bunu başardı.
Onları da tebrik etmek lazım benim ona sözüm yok ki. Ben iki bölümlük diziyle vadinin karşılaştırılmasının yanlış olduğunu söylüyorum ayrıca tek türkiyenin son iki sezon reytingleri iyi değildi. Vadi ise halen en çok izlenen dizi 😎çok kolay panpa aynısını şefkat tepe de yapıyor zamanında tek türkiye-sağır oda da yaptı
ee panpa o st de yayınlaniyidiOnları da tebrik etmek lazım benim ona sözüm yok ki. Ben iki bölümlük diziyle vadinin karşılaştırılmasının yanlış olduğunu söylüyorum ayrıca tek türkiyenin son iki sezon reytingleri iyi değildi. Vadi ise halen en çok izlenen dizi 😎
İşte vadinin farkı 😉ee panpa o st de yayınlaniyidi
sağır oda mıçok kolay panpa aynısını şefkat tepe de yapıyor zamanında tek türkiye-sağır oda da yaptı
sağır oda normal şekilde final yaptı her dizi 4-5 sezon diye palnalanmıyor şefkat tepe stv de olmasına ve vadiye göre çok düşük bütçesine rağmen iyi bence tek türkiye de iyi gitti agb deki stv yi düşünürseksağır oda mı
tek türkiye mi
şefkat tepe mi
sağır oda kısa sürede yayından kaldırıldı reytingleri kötüydü tek türkiye 3.sezon itibariyle dip yaptı
şefkat tepe belli bi sınırı var bunları vadiyle bir tutmak ancak senin yapabileceğin bişeydir
madem bu kadar kolay yapsınlar o zaman bi akıllı sensin zaten
sağır oda vadi bittikten sonra vadi çakması olarak ortaya çıktı aynı kadroyla hemde ama kısa sürede yayından kaldırıldısağır oda normal şekilde final yaptı her dizi 4-5 sezon diye palnalanmıyor şefkat tepe st de olmasına ve adiye göre çok düşük bütçesine rağmen iyi bence tek türkiye de iyi gitti agb deki stv yi düşünürsek