5'er Beşer Star'a Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

5'er Beşer hangi kanala transfer oldu?

ATV'de yayinlanan fakat final yapan "5'er Beşer" programi Mayis ayindan itibaren Star Tv'de !

Programin yeni kanalinda ve yeni bölümlerinde: Ali Sunal, Alper Kul, Irem Sak, Okan Cabalar, Erdem Yener ve Aylin Kontante yer alacak.

5er beşerin pek özelliği kalmamış. 6 kişi olmuşlar.Ama erdem yenerin gelmesi çok iyi olmuş.Artık takipçisiyim.

star yanlış yaptı

FavoriForumum sitesi olarak birçoğumuz 5'er Beşer'in Star TV'de yayınlanabileceğini düşünmüştü ve öylede oldu. Kadroya Erdem Yener'in eklenmesi, diziye olan ilgiyi arttıracak ve hatta belkide reytingleride arttıracaktır. Arada sırada izlerim tabi iyi bir program haline gelmişse, programın takipçisi olurum.

Erdem Yener'in tiyatro sahnesinde ne işi var alalh aşkına... oyuncu moyuncu değil zaten kadrodo iki kişi anca programı sürükler irem sak ve alper kul diğerleri vasat.. Starın yanlış adıamlarından birtane daha.. elindeki iyi dizileri bititrip kötü program transfer etmede üstlerine yok
))))) aksaya duragı ay tutulması ve bir kaç diziyi bitirip. bir çocuk sevdim - 5şer 5 beşeri transfer ediyor. bu starın yönetime bravo yani
))))

Tahminlerimiz doğru çıktı ama çok geciktiler. Programın izleyicisi koptu, başarılı olması zor gibi gözüküyor...

İrem Sak'dan dolayı daha fazla kişinin dikkatini çekecektir program... Ama günü ve saatini çok önemli... Muhtemelen hafta sonu Pt-2 ya da gece kuşağında yayınlanır... Star'ın gece izlenme oranları yüksek ... Atv'ye göre daha başarılı olcaktır...

tutarsa büyük süpriz olur

hiç sevmiyorum bu programı.. bi kere kardeşim açmıştı.. içimi baydı...

İrem Sak hala var mı? Erdem Yener de varsa reytingler Atv'dekinden çok daha iyi olur.

Basarili olmasi dilegiyle

Adamlarım bir programda toplandılar.Erdem Yener'le birlikte tamamlandı benim grup
İzlerim

Final yapmadan önce baya yükselmeye baslamisti, insallah basarili olurlar.

diziye derken?