Bana yazdığı mesaja, smiley'e bak sen bak bak.s.sBence de o en azından tatlıydı burada Tayyarın çarpık bacağından başka bir şey yok.)))
Bana yazdığı mesaja, smiley'e bak sen bak bak.s.sBence de o en azından tatlıydı burada Tayyarın çarpık bacağından başka bir şey yok.)))
Bana yazdığı mesaja, smiley'e bak sen bak bak.s.s
Tmm öyle olsun.Birden çok smiley var sende hiç yok.)))
@Forumdash baya sevmişti.![]()
Yaa @sokak sanati sen @xemrexxx'den bile algıcı cıktın boşuna benzetmiyorum sizi@Forumdash ın sunucuları sevmesi ilginç 5 erkek bir tipsiz bayandan oluşuyor sunucu kadrosu![]()
Kadın safa mı yatmaya çalışıyor o kısmı bende çözemedim.Ama WD ile çok kankiler benim bildiğim. O sebeple böyle coştu yada kendi kazandı sandı.
![]()
Yaa @sokak sanati sen @xemrexxx'den bile algıcı cıktın boşuna benzetmiyorum siziben onları arabada radyo dinlersem onları dinlerim dinlerim genelde. O yuzden bana yabancı gelmedi. @destere ilkkez izlediği için yadırgadı tabi. Şimdi çamur atma
Onlar eskiden sevgiliydiler. (Şimdi yanlış bilgi olmasın ben öyle biliyorum diyeyim) o yuzden çok sevinmiş. Dün geceki yorumumda demiştim ama 2sokak sanati okumamiş bile![]()
ben niye okuyayım töreni takip etmedim kiYaa @sokak sanati sen @xemrexxx'den bile algıcı cıktın boşuna benzetmiyorum siziben onları arabada radyo dinlersem onları dinlerim dinlerim genelde. O yuzden bana yabancı gelmedi. @destere ilkkez izlediği için yadırgadı tabi. Şimdi çamur atma
Onlar eskiden sevgiliydiler. (Şimdi yanlış bilgi olmasın ben öyle biliyorum diyeyim) o yuzden çok sevinmiş. Dün geceki yorumumda demiştim ama 2sokak sanati okumamiş bile![]()
Sadece senin çok beğendiğin aklıma geldi o sebeple söyledim.😛 Algı şey etmedim.
Ben kanka olarak biliyordum. Beraber şarkı yazdıklarını falan gördüm resimlerde sevgili olduklarını bilmiyordum.Dün gece gözümden kaçtı muhtemelen.
Ayrıca Taylor'ın eski sevgilisi olsa böyle sevinmez. Tayyar eski sevgilisine artistik yapıp duruyordu. Buna niye yapmamış.![]()