58. Grammy Ödülleri Adayları Açıklandı!

Evet. :F

Katy en son Taylor'a gönderme yapmış. Hani Taylor'un Blank Space adlı klibinde yakışıklı bir çocuk vardı ya. .D Onu nasıl ikna etmişseler artık Katy ile bir reklamda oynamış. :FTaylor çıldırmıştır. :kiki:
Biliyorum. Ayrıca Blank Space'te Taylor'un parçaladığı arabanın aynısını yepyeni bir şekilde alıp o reklamda kullanmış. :F:F

Özetlesen olmaz mı ya:bhr::bhr::bhr:
İlk Taylor başlattı.
Taylor turneye çıkmadan evvel bu piyasadan birinin dansçılarını almaya çalıştığını öne sürmüştü. Bu olaydan sonra Katy yeni bir twit atarak "Dürüst olmak gerekirse devamlı paparazzi kameralarına bakan insanlara güvenmiyorum. Ve şu Taylor'ın geçen günlerde New York'da çekilen fotoğraflarına bir bakın. Kameralardan hiç çekinmiyor" dedi.
Katy'ni erkek arkadaşı bir kampanya yaptı. Diplo'nun başlattığı Kampanya "Taylor Swift'i alana Taylor'ın hayranları ve arkadaşı Lorde bedava" olarak duyurulmuştu.

Sonra ki aylarda ise Taylor Switt yeni klibinde gönderme yaptı
Klipte en iyi arkadaşlarıyla yer alan Taylor Swift adeta Perry'ye meydan okumuştu. Selena Gomez'in Katy Perry kılığına girip Taylor Swift'i iteklediği bu klibi yayınladı.

Taylor Swift'in ''resmi düşmanı'' olan Katy Perry, Billboard'a verdiği röportajda ''Eğer birisi karakterimi kötülemeye çalışırsa, bununla ilgili duyacaklarınız olur''

İşte en son Katy gönderme yaptı bu reklamla. :A

Bazı yerlerini kopyala-yapıştır yaptım. :F:F

Umarım Florence + The Machine en az bir ödül alır.Little Mix'imin de bir ödül adaylığı var :bhr:

Evet. :F

Katy en son Taylor'a gönderme yapmış. Hani Taylor'un Blank Space adlı klibinde yakışıklı bir çocuk vardı ya. .D Onu nasıl ikna etmişseler artık Katy ile bir reklamda oynamış. :FTaylor çıldırmıştır. :kiki:
Kavgalılar mı şimdi o kavgayı ben de hatırlamıyorum. :)

Çok kategori var, çoğunda tanıdığım yok. İki büyük şarkı kategorisindeki şarkılar baya iyi, bir iki tanesini anımsatandayım dinlemem lazım ona göre şu kazanmalı derim belki. :):)

Taylor Swift birkaç iyi ödül alacaktır başta albüm olmak üzere. :)

Kavgalılar mı şimdi o kavgayı ben de hatırlamıyorum. :)
Kavgalılar malesef. :( Eskiden el ele gezerlerdi. :A
o-KATY-PERRY-TAYLOR-SWIFT-570.jpg

@sokak sanati birileri kıskanmış. :A
katy-perry-rihanna-plotting-diss-taylor-swift-emas-gty-lead-1.jpg