56. Grammy Müzik Ödülleri Ayrıntıları ve Yorumları

Metallica'nin sahne performansını izleyebilecekmiyiz acaba en merak ettiğim o??

Eğer Katy Perry Roar ile eli boş dönderse harbiden gülecem :X Lady Gaga Applause ile çok yariştirilirdi:X Gerçi Lady aday bile olmamiş :A

Eğer Katy Perry Roar ile eli boş dönderse harbiden gülecem :X Lady Gaga Applause ile çok yariştirilirdi:X Gerçi Lady aday bile olmamiş :A

katy eli boş döner

aha buraya yazıyorum sevenlerine geçmiş olsun :)

zenci vatandaşın yanındaki seksi şempanze kim ya vuruldum resmen :)

macklemore kırmızı halıda gösteriyi heycanla bekliyorum :X Same Love'ı Madonna ile söylerlerse olay cıkıcak :A

Klip ve şarkının mükemmel birleşimi.

İşte bu şarkı:love1: Drive (sürücü) filmini izledin mi??? Fanın biri bu şarkıyı o filmle klip yapmiş:X Filmi izlediysen eğer klibi beğenirsin:X

Beyoncé tatlım o sahneyi yıkabilirdin ama yeni albümünün tanıtımını yaptı doğal olarak neyse yine harikaydı harika :)

Jay-z Beyonce.. dünya üzerindeki en mükemmel çift olmalı.. Grammy daha iyi başlayamazdı.:)

Arkadaşlar farkettiniz mi ; yorumcular hep 1-2 isim arasında yoğunlaşmış. Taraf tutuyorlar resmen :)

James Blake için kesin alır diyordum ama olmadı :)

Arkadaşlar farkettiniz mi ; yorumcular hep 1-2 isim arasında yoğunlaşmış. Taraf tutuyorlar resmen :)

James Blake için kesin alır diyordum ama olmadı :)
Bu seneki ödüller Daft Punk Lorde justin Timberlake maclamore& Ryan Lweis Robin Thicke arasında döner. Ki geçen sene bunlardan fazla patlayanlarda yok. Katy var o da fan destekliydi.

Kız 96'lı çıkmış Grammy'de canlı performans yapıyor helal olsun ...:)