Tuba Büyüküstün
Özge Özpirinçci
Burçin Terzioğlu
Fahriye Evcen
Bensu Soral
Özge Özpirinçci
Burçin Terzioğlu
Fahriye Evcen
Bensu Soral
neyseki 0 oylu bir grup olmamış senin için
Olacaktı da eski dizilerinin hatrına verdimneyseki 0 oylu bir grup olmamış senin için
önceki tur Tuba 1 oy eksik alsa, Nesrin yani bizim Tülay'da üst turlarda olacaktı ama kismet değilmişOlacaktı da eski dizilerinin hatrına verdim
nesrin nasıl elendi yaönceki tur Tuba 1 oy eksik alsa, Nesrin yani bizim Tülay'da üst turlarda olacaktı ama kismet değilmiş
Hazır mesaj yazmışken @Forumdash i ekliyeyim. Eski etiket listemizde yokmuş
oylamadığım tek grup bu. Merak ettim. Oy oranı azmı yoksa çokmu? niye şaşırdınFahriye Evcen ( O oy sayısı ne 😱 )
Bensu Soral
Hepsine kullanıp mesaj yazmıştım. Oy sayısı çok az ona şaşırdım, bu kategoride favorimdi üstelik.oylamadığım tek grup bu. Merak ettim. Oy oranı azmı yoksa çokmu? niye şaşırdın
oylamadan göremiyoruz da
spoi verdiğin için teşekkürler Zorlandığım bir grup. Bensu hariç hepsine oy verebilirim Fahriye ve bir başka isim arasında kararsizdım. Oyum boşa gitmesin bariHepsine kullanıp mesaj yazmıştım. Oy sayısı çok az ona şaşırdım, bu kategoride favorimdi üstelik.
Daha fazla spoiler vardı parantezin içinde ama sonradan düzenledim. Hayır at ne olur ne olmaz sen oyunu esirgeme.spoi verdiğin için teşekkürler Zorlandığım bir grup. Bensu hariç hepsine oy verebilirim Fahriye ve bir başka isim arasında kararsizdım. Oyum boşa gitmesin bari
diğer grupları oyladım. Senin yorumlara bakarım sonra. İftar öncesi bi bakayım dedim foruma