2021 5. Tur | En Favori Güzel - 1. Grup

Hangi 4 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi bekliyordun?Burçin elenir sanmıştım. Çok seveni var anlaşılan
Yani elenmeye en yakın Burçin gibi düşünüyordum ben de. Sanırım etkinlikte devam eden yaşı en yüksek isim de Burçin. Ama @Tolstoyevski onu da oylamamış. Beni şaşırtmaya devam ediyor kendisi

Yani elenmeye en yakın Burçin gibi düşünüyordum ben de. Sanırım etkinlikte devam eden yaşı en yüksek isim de Burçin. Ama @Tolstoyevski onu da oylamamış. Beni şaşırtmaya devam ediyor kendisi
Ben geçen sefer Mine elensin diye Pınar'a oy vermiştim. Bu tur o hariç hepsi derdim belki ama sonra Alina ve Hazal zor durumda kalmasın diye sadece bu ikisini oyladım.
Bu saatten sonra kim kazanır bilmem ama 3-4 isim daha sıcak gelmekte fakat sevmediklerim evendikleri için artık önemi yok

Reactions: MasacRE
Etkinlik sahibi olarak stratejik oy kullanmak size yakışmaz Dosi hanım, benim gibi haklarınızı sonuna kadar kullanın lütfen

Etkinlikte sürekli dengeler değişiyor cidden, ne olacağı hiç belli olmaz

Reactions: Dosi
Etkinlik sahibi olarak stratejik oy kullanmak size yakışmaz Dosi hanım, benim gibi haklarınızı sonuna kadar kullanın lütfen

Etkinlikte sürekli dengeler değişiyor cidden, ne olacağı hiç belli olmaz
Kullansamda farkeden bir şey olmazdı zaten, vicdanım rahat bu yüzden

Dengeler aşırı değişken. Bir tur açık ara yapan sonraki tur zorlanıyor

Reactions: MasacRE
Yapmayacaktım ama gerçek güzellerin elenip onun sürekli tur atladığını görünce (ki kendi grubunda Burcu'dan daha düşük oy alarak çıkmayı başarması haksızlık) tepki göstermemek mümkün değil. Neyse az önce söylediklerimi boşver çünkü oy vermeye devam edeceğim. Ama sadece emeklerinizin hatrına vereceğim yoksa etkinliğin benim adıma ciddiye alınacak bir tarafı kalmadı maalesef.
------

Bazı arkadaşlar yine karın ağrılarını saklayamamış güzel.

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...