2021 5. Tur | En Favori Güzel - 1. Grup

Hangi 4 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi bekliyordun?Burçin elenir sanmıştım. Çok seveni var anlaşılan :A
Yani elenmeye en yakın Burçin gibi düşünüyordum ben de. Sanırım etkinlikte devam eden yaşı en yüksek isim de Burçin. Ama @Tolstoyevski onu da oylamamış. Beni şaşırtmaya devam ediyor kendisi :A

Yani elenmeye en yakın Burçin gibi düşünüyordum ben de. Sanırım etkinlikte devam eden yaşı en yüksek isim de Burçin. Ama @Tolstoyevski onu da oylamamış. Beni şaşırtmaya devam ediyor kendisi :A
Ben geçen sefer Mine elensin diye Pınar'a oy vermiştim. Bu tur o hariç hepsi derdim belki ama sonra Alina ve Hazal zor durumda kalmasın diye sadece bu ikisini oyladım.
Bu saatten sonra kim kazanır bilmem ama 3-4 isim daha sıcak gelmekte fakat sevmediklerim evendikleri için artık önemi yok :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben geçen sefer Mine elensin diye Pınar'a oy vermiştim. Bu tur o hariç hepsi derdim belki ama sonra Alina ve Hazal zor durumda kalmasın diye sadece bu ikisini oyladım.
Bu saatten sonra kim kazanır bilmem ama 3-4 isim daha sıcak gelmekte fakat sevmediklerim evendikleri için artık önemi yok :A
Etkinlik sahibi olarak stratejik oy kullanmak size yakışmaz Dosi hanım, benim gibi haklarınızı sonuna kadar kullanın lütfen :A

Etkinlikte sürekli dengeler değişiyor cidden, ne olacağı hiç belli olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Etkinlik sahibi olarak stratejik oy kullanmak size yakışmaz Dosi hanım, benim gibi haklarınızı sonuna kadar kullanın lütfen :A

Etkinlikte sürekli dengeler değişiyor cidden, ne olacağı hiç belli olmaz :A
Kullansamda farkeden bir şey olmazdı zaten, vicdanım rahat bu yüzden :A
Dengeler aşırı değişken. Bir tur açık ara yapan sonraki tur zorlanıyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
2451934_810x458.jpg

Rahatsız olduğunu belirtiğin durumu kendinde yapmaya başlamışsan diyecek bir şeyim yok. Görende sanki her tur grup birincisi oldu.
Ben aşırı güzel buluyorum ama kazanmayacağı da kesin ama bunun için bu şekilde triplere girmem.
Yapmayacaktım ama gerçek güzellerin elenip onun sürekli tur atladığını görünce (ki kendi grubunda Burcu'dan daha düşük oy alarak çıkmayı başarması haksızlık) tepki göstermemek mümkün değil. Neyse az önce söylediklerimi boşver çünkü oy vermeye devam edeceğim. Ama sadece emeklerinizin hatrına vereceğim yoksa etkinliğin benim adıma ciddiye alınacak bir tarafı kalmadı maalesef.
------

Bazı arkadaşlar yine karın ağrılarını saklayamamış güzel. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...