Özgür Süper Mod. Katılım 28 Aralık 2011 Mesajlar 30,913 Reaksiyon puanı 28,125 Puanı 1,059 9 Eylül 2020 #61 Halit Ergenç Haluk Bilginer Kıvanç'a oy vermeyi çok isterdim ama olmadı... Reactions: Dosi
Dosi Konu Sahibi Süper Mod. Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 88,069 Reaksiyon puanı 114,182 Puanı 1,060 9 Eylül 2020 #62 dreamy' Alıntı: Akşama kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu gruba kullanmadan da olur. Değişen bir şey yok ama diğerlerinde kritik oylama olan var Özgür' Alıntı: Halit Ergenç Haluk Bilginer Kıvanç'a oy vermeyi çok isterdim ama olmadı... Genişletmek için tıkla ... Desteklediğim tek isim Kıvanç idi ama çeyrek finali bile görmedi. Çok üzgünüm Reactions: Özgür
dreamy' Alıntı: Akşama kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu gruba kullanmadan da olur. Değişen bir şey yok ama diğerlerinde kritik oylama olan var Özgür' Alıntı: Halit Ergenç Haluk Bilginer Kıvanç'a oy vermeyi çok isterdim ama olmadı... Genişletmek için tıkla ... Desteklediğim tek isim Kıvanç idi ama çeyrek finali bile görmedi. Çok üzgünüm
Özgür Süper Mod. Katılım 28 Aralık 2011 Mesajlar 30,913 Reaksiyon puanı 28,125 Puanı 1,059 9 Eylül 2020 #63 Dosi' Alıntı: Bu gruba kullanmadan da olur. Değişen bir şey yok ama diğerlerinde kritik oylama olan var Desteklediğim tek isim Kıvanç idi ama çeyrek finali bile görmedi. Çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Ben Kıvanç’ın finale bile çıkacağını düşünüyordum ama bu grup çok zor olmuş. Reactions: Dosi
Dosi' Alıntı: Bu gruba kullanmadan da olur. Değişen bir şey yok ama diğerlerinde kritik oylama olan var Desteklediğim tek isim Kıvanç idi ama çeyrek finali bile görmedi. Çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Ben Kıvanç’ın finale bile çıkacağını düşünüyordum ama bu grup çok zor olmuş.
emreemreu Süper Mod. Katılım 10 Şubat 2011 Mesajlar 30,178 Reaksiyon puanı 6,728 Puanı 1,060 Konum Türkiye 9 Eylül 2020 #64 Haluk Bilginer Kıvanç Tatlıtuğ
dreamy Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 14,367 Reaksiyon puanı 11,948 Puanı 710 9 Eylül 2020 #65 Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Bilginer Kuvanç Tatlıtuğ nasıl elenebilir ya. Böyle bir oyuncunun final turlarını göremeyecek olması üzücü... SPOILER Reactions: Dosi and 12.Adam
Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Bilginer Kuvanç Tatlıtuğ nasıl elenebilir ya. Böyle bir oyuncunun final turlarını göremeyecek olması üzücü... SPOILER