Meleklerin Aşkı alır yürür bu dizi kalır öyle
Aaa onu bilmem şuan biz önde başladık sizin Hardalı benim oğlan sıktıDizisi dandik de ondan Bu çocuğa safoz rolü verilir mi Allah aşkına Vercektin bi bad boy rolü @serhatt
2.Bölümlerede bakalım
Meleklerin Aşkı alır yürür bu dizi kalır öyle
Aaa onu bilmem şuan biz önde başladık sizin Hardalı benim oğlan sıktıDizisi dandik de ondan Bu çocuğa safoz rolü verilir mi Allah aşkına Vercektin bi bad boy rolü @serhatt
Ak koyun kara koyun haftaya belli olurAaa onu bilmem şuan biz önde başladık sizin Hardalı benim oğlan sıktı
2.Bölümlerede bakalım
Kız ne kadar da çok ortak noktalarımiz varmış bizim böyle ben de Nisan ciyimSevimliliğinin arkasına saklanıyor sinsi. Nisan daha doğal.
Hardal sosu kim kiiizz ??Ama bu çocukta Hardalcığımdaki vücut yok
ay dur hatırlattın, dün senin bir bildirime güldürü atacaktım. Gündem yoğun olunca arada kaynadı, hemen haledecem şimdi
O zaman bana bir isim bulalım haydi bakalım foruma konu açalım ey yönetim yönetici ahalisi en çok fazla oyu alan kabul edilsin ok 😉
ay dur hatırlattın, dün senin bir bildirime güldürü atacaktım. Gündem yoğun olunca arada kaynadı, hemen haledecem şimdi
Bu arada dizideki o temizlik kısmını izledim. evet belki benden daha becerikli
Umarım sadece temizlik içindirGızz ben yağmuru eve çağıracam öyle temizlik yaptırcam
Ben cagirsam sadece temizliğe çağırmam bilin bunu yaniiUmarım sadece temizlik içindir
@xemrexxx laf atmamış, ben yapayım
Umarım sadece temizlik içindir
@xemrexxx laf atmamış, ben yapayım