Kadının gücü ve çok iyi sunuyor enerjik de Gülbin'imGülbin Tosun'a tebrikler, üç grupta da zirvede, total 6,75 abc 7,35 rtg
Boşlukta bile en fazla 4 alabilmiş yazık günah harcanan emeğe.Türkiyeye hakaret eden yunanlıyı dövdük milli mesele grurumumuz Kafkas@Aserat @MasacRE @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @ozgur2113 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
4 de kalırsa 2.sezon değil 3.sezon bile gelir çatlasın @MasacRE @serhatt @Forumdash @xemrexxxBoşlukta bile en fazla 4 alabilmiş yazık günah harcanan emeğe.
Günün tek dizisi diye koymuştum sonuçlar belli olunca asıl birinciyi ekledim.4 de kalırsa 2.sezon değil 3.sezon bile gelir çatlasın @MasacRE @serhatt @Forumdash @xemrexxx
Kapak fotonda güzel ben şampiyon fanı oldunu demiştim serhata inanmıyordu
Bu pazarda olmucak dimi diğer dizilerGünün tek dizisi diye koymuştum sonuçlar belli olunca asıl birinciyi ekledim.Hiçbir dizi olmadığı için o reytingi aldı (ki iki grupta yine 3 küsür almış) yakında yine 2'ye düşer.
Savaşçı var ama diğerlerini bilmiyorum. Zaten o tek başına yeter.Bu pazarda olmucak dimi diğer diziler
İyice şişmiş bu adam 😱Türkiyeye hakaret eden yunanlıyı dövdük milli mesele grurumumuz Kafkas@Aserat @MasacRE @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @ozgur2113 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Bu sezon sonunu görsün de öp başına koy4 de kalırsa 2.sezon değil 3.sezon bile gelir çatlasın @MasacRE @serhatt @Forumdash @xemrexxx
Kapak fotonda güzel ben şampiyon fanı oldunu demiştim serhata inanmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?