Kadının gücü ve çok iyi sunuyor enerjik de Gülbin'imGülbin Tosun'a tebrikler, üç grupta da zirvede, total 6,75 abc 7,35 rtg
Boşlukta bile en fazla 4 alabilmiş yazık günah harcanan emeğe.Türkiyeye hakaret eden yunanlıyı dövdük milli mesele grurumumuz Kafkas @Aserat @MasacRE @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @ozgur2113 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
4 de kalırsa 2.sezon değil 3.sezon bile gelir çatlasın @MasacRE @serhatt @Forumdash @xemrexxxBoşlukta bile en fazla 4 alabilmiş yazık günah harcanan emeğe.
Günün tek dizisi diye koymuştum sonuçlar belli olunca asıl birinciyi ekledim. Hiçbir dizi olmadığı için o reytingi aldı (ki iki grupta yine 3 küsür almış) yakında yine 2'ye düşer.4 de kalırsa 2.sezon değil 3.sezon bile gelir çatlasın @MasacRE @serhatt @Forumdash @xemrexxx
Kapak fotonda güzel ben şampiyon fanı oldunu demiştim serhata inanmıyordu
Bu pazarda olmucak dimi diğer dizilerGünün tek dizisi diye koymuştum sonuçlar belli olunca asıl birinciyi ekledim. Hiçbir dizi olmadığı için o reytingi aldı (ki iki grupta yine 3 küsür almış) yakında yine 2'ye düşer.
Savaşçı var ama diğerlerini bilmiyorum. Zaten o tek başına yeter.Bu pazarda olmucak dimi diğer diziler
İyice şişmiş bu adam 😱Türkiyeye hakaret eden yunanlıyı dövdük milli mesele grurumumuz Kafkas @Aserat @MasacRE @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @ozgur2113 @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Bu sezon sonunu görsün de öp başına koy4 de kalırsa 2.sezon değil 3.sezon bile gelir çatlasın @MasacRE @serhatt @Forumdash @xemrexxx
Kapak fotonda güzel ben şampiyon fanı oldunu demiştim serhata inanmıyordu