5 Ocak 2015 Pazartesi ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,839
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399401053.jpg

Amerika'da sezon arası sonrası ilk Pazartesi'de reyting sonuçları belli oldu.

Gotham, sezon arası sonrasında yükselişe geçerek günün en çok reyting alan yapımı oldu ve bu başarıyı ilk kez yakaladı.

CBS'in dizileri 2 Broke Girls ve Mike & Molly yükselişe geçen dizilerden oldular. Kanalın diğer bir dizisi Scorpion da yükselişe geçerek iyi oranlar aldı. CBS'in genel anlamda başarılı bir gün geçirdiğini söyleyebiliriz.

ABC'de yeni sezona başlayan, yıllardır yayınlanan yarışma programı The Bachelor çok iyi başlayarak yüksek oranlar aldı.

NBC'deki The Celebrity Apprentice adlı yarışma da iyi gitti. Fakat kanalın yeni dizilerinden State of Affairs kötü gitti. Dizinin yayın hayatındaki son çok yakında...

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00FOXGotham2.5/76.89
CBS2 Broke Girls2.4/79.08
ABCThe Bachelor (8-11PM)2.2/77.72
NBCThe Celebrity Apprentice (8-10PM)2.1/66.58
CWThe Originals - Tekrar0.3/10.81
08:30CBSMike & Molly2.2/69.55
09:00CBSScorpion2.4/712.09
FOXSleepy Hollow1.6/44.47
CWJane The Virgin - Tekrar0.3/10.76
10:00CBSNCIS: Los Angeles1.9/611.36
NBCState of Affairs1.0/34.47

gotham ın aldığı sonuç çok normal zaten bölüm harikaydı haketmiş

state of affairs i bir 15 dakika izlemeye çalışmıştım başaramadım umarım dizi biter :)

scorpion u izleyecektim, o da yüksek oranlar almış? @xemrexxx nin izleyipte yüksek oran alan ilk dizisi sanırım :)

Son düzenleme:
Gotham'ı izlemiyorum ama başarılı oluşu sevindiriyor.:F Dizi tekrar 3'lere yükselse süper olur.

Gotham'ın reytingleri mutlu etti. :)

Brody reyisin karısı Jessica varmıydı 11.bölümde? @OzaN :)

gotham ın aldığı sonuç çok normal zaten bölüm harikaydı haketmiş

state of affairs i bir 15 dakika izlemeye çalışmıştım başaramadım umarım dizi biter :)

scorpion u izleyecektim, o da yüksek oranlar almış? @xemrexxx nin izleyipte yüksek oran alan ilk dizisi sanırım :)
viola tteyzem 3 reytingi geçiyi şopar:X

gotham başlamadan hepimizin aklında bir soru işareti vardı bence batmanın çocukluğunu ele alınması sadece dizi ilgi görücekmi diye ama çok kaliteli bir oyuncu kadrosu var
buluce onun kahyası kedi kız penguen onun patronu zenci kadın ve onun patronu gorgon gordonun dedektif arkadaşı hatta barbara onun polis olan kadın sevgilisi :F ayy tüm oyuncular çok yerinde seçilmiş gotham tam sezon alınca braz endişelendim ama hak ettiğimiz reytingleri alıyoruz :Z

@sürgünüm @destere @OzaN

gotham başlamadan hepimizin aklında bir soru işareti vardı bence batmanın çocukluğunu ele alınması sadece dizi ilgi görücekmi diye ama çok kaliteli bir oyuncu kadrosu var
buluce onun kahyası kedi kız penguen onun patronu zenci kadın ve onun patronu gorgon gordonun dedektif arkadaşı hatta barbara onun polis olan kadın sevgilisi :F ayy tüm oyuncular çok yerinde seçilmiş gotham tam sezon alınca braz endişelendim ama hak ettiğimiz reytingleri alıyoruz :Z

@sürgünüm @destere @OzaN
evet başta kedi kız, sonra barbara, sonra doktor leslie, sonra barbaranın lezdaşı renee ayyy bayılıyorum ben dizinin oyuncularına :)))

bu reytingler yüzüne gözüne dursun inşallah @Harunnn60 :) gagaya dönüşesinde taciz davasından ödül alasın harun :) ben sana diyorum geçen sene çok yüksekti diye yok düşüktü bilmem neydi insanı çileden çıkarıyorsun :))
al aha burda ispatı üşenmedim buldum gothamın ihtişamlı günlerini :) @Çiğdem- @sürgünüm @OzaN da şahittir gotham zamanında destan yazıyordu oysa bu sezon çok daha kaliteli olmasına rağmen düşük reyting alıyor seyircide yanlışlık var ? :)

bu reytingler yüzüne gözüne dursun inşallah @Harunnn60 :) gagaya dönüşesinde taciz davasından ödül alasın harun :) ben sana diyorum geçen sene çok yüksekti diye yok düşüktü bilmem neydi insanı çileden çıkarıyorsun :))
al aha burda ispatı üşenmedim buldum gothamın ihtişamlı günlerini :) @Çiğdem- @sürgünüm @OzaN da şahittir gotham zamanında destan yazıyordu oysa bu sezon çok daha kaliteli olmasına rağmen düşük reyting alıyor seyircide yanlışlık var ? :)
aa tabikide cnm gotham ilk sezonu reytingleri çok iyiydi 2.5 almış mesala burda @Harunnn60 ise 1.3 falan normal geçen senede öyle demiş gothamın haklarını korudğun için gurur duyuyoruz seninle @destere :A:A:A