Taşıyıcı bi açıyorum bi kapıyorum Keşke sincaplari atv verseydi HD izlerdik`Taşıyıcı-3` çok iyi ama dün gibi total gününde Sincapların aldığı reytingi alamıyor
Taşıyıcı bi açıyorum bi kapıyorum Keşke sincaplari atv verseydi HD izlerdik`Taşıyıcı-3` çok iyi ama dün gibi total gününde Sincapların aldığı reytingi alamıyor
sen taşıyıcı`yı bir tam izle anlıklarda 7 alacakTaşıyıcı bi açıyorum bi kapıyorum Keşke sincaplari atv verseydi HD izlerdik
İzleyecemde fazla aksiyonlu gözüm yoruluyor izlerkensen taşıyıcı`yı bir tam izle anlıklarda 7 alacak
Sincaplar'ın diğer serileri de Show TV'de.Taşıyıcı bi açıyorum bi kapıyorum Keşke sincaplari atv verseydi HD izlerdik
Show mow deme bana dün kanala ısınırken bugun gene beni gıcık ettiSincaplar'ın diğer serileri de Show TV'de.
Niye ya. Ne yaptı ki?Show mow deme bana dün kanala ısınırken bugun gene beni gıcık etti
Okan cumamiş 😕 Yalan habermiydi?Niye ya. Ne yaptı ki?
sen izlemiyince 4`e düşmüş bakİzleyecemde fazla aksiyonlu gözüm yoruluyor izlerken
Yok reklammiş galiba Konuştugumuzda açtiğimda Kaçak'ın fragmanı vardi Gayet iyi almiş reklamla Şu yeni filme bakıyorum ama sarmadisen izlemiyince 4`e düşmüş bak
Hangisi sahne o ?Aşk Ekmek Hayaller varmış.. En etkilendiğim sahne var şu an.