5 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Ne laf ettin be destere helal be. :)

Ama Küçük Gelin'de 10 Reyting üstü alıyor vardır bir şeyi elbet yani. :)

işte halkımızın üstün zeka seviyesine alğılama kapasitesine vede kalite düşkünlüğüne hayranlığım bu yüzdendirki her geçen gün katlanarak artıyor :))

Güneşi beklerken çok iyi tebrikler ama Show listede yok :T:

'Bülent Ersoy' kötü gidiyor, umarım diğer anlıklarda listede yer alır. En iyisini hak ediyor Diva'mız çünkü. 😀 @xBUGRAx

Son düzenleme:
23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 5.02 2) ATV: 4.79 3) KANALD: 3.47 4) TRT1: 2.7 5) STAR: 2.45

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 4.91 2) ATV: 3.97 3) KANALD: 3.38 4) TRT1: 2.67 5) FOX: 2.25

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 5.28 2) SMNYL TV: 3.16 3) FOX: 3.08

Son düzenleme:
Taşıyıcı 3'de 6 reytingleri gördü,yabancı filmler iyi kötü haftasonu iş yapıyorlar.
Dünde dizi yoktu biliyorsun film izledik.Millette bizden farklı değil.
Aynen Salı benim için bomboş bi gün. Bu hafta Cinayetten sonra dizinin seslendirmesi nasıl olmuş diye bi göz atıcam:)

Aynen Salı benim için bomboş bi gün. Bu hafta Cinayetten sonra dizinin seslendirmesi nasıl olmuş diye bi göz atıcam:)
Atv elinde Kim Milyoner Olmak ister varken niye o saatde dizi yayınlar anlamış değilim.Yayınlayacaksada Özel tim dizisini yayınlasın bende Gigi Edgley'i görmüş olurdum hastayım o kadına.

Atv elinde Kim Milyoner Olmak ister varken niye o saatde dizi yayınlar anlamış değilim.Yayınlayacaksada Özel tim dizisini yayınlasın bende Gigi Edgley'i görmüş olurdum hastayım o kadına.

hımmmm anladım sebebini?:)) sen işini bilirsin?

79fbc356b66b086b397696b1c6d61bdd.jpg

Tamamen benim bildirim boşluguna denk gelmiş :F:F Konuyu salıya cekmişim:F Özel Tim'i çok verdi hepte iyi reyting aldı diye hatırlıyorum:) Ama HD değil sanırım o dizi😕 atv şimdiki yabancı dizilerde hd'lere önem veriyor SD'yi de 16/9 yaptiğindan

Kücük Gelin 2 saat 27 dakikalik toplam yayin süresinde sadece 23 dakika reklam vermis!
Dizi 2 saat 4 dakika sürmüs..

Günesi Beklerken 2 saat 32 dakika toplam yayin süresinde 34 dakika reklam vermis.
Dizi 1 saat 58 dakika sürmüs..

Masallah :D