5 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnce alev bitmememeli oranları atv yi cok idare ediooooooooooo

bnce alev bitmememeli oranları atv yi cok idare ediooooooooooo

- - - Ekleme - - -

bnce alev bitmemeli

yetenek sizsiniz muhteşem gitmiş total 11.36 ab 11.71 reyting alarak , özetide nerdeyse 2. sırada yer alacakmış , ben bilmem eşim bilir total 7.53 ab 7.26 reyting alarak 2. sırada yer almı her 2. grupta da , şefkat tepe ve alev alev de çok iyi oranlar almayı başarmışlar , buz devri total 3.01 ab 3.08 reyting alarak iyi gitmiş

Alev Alev neredeyse Ben Bilmem Eşim Bilir'e yetişecekmiş totalde. Dizinin bitmesi hata olur bence. Senaryoyu düzeltsinler madem şikayetçiler gidişattan. :)

Tabii Lale Devri olsa sonuçlar farklı olabilirdi. İki dizinin kitlesi birbirine yakın gibi. :)

Acun fark atmis her iki gruptada tebrikler
Alev alev i de tebrik etmek lazim basarili oranlar almis

Alev Alev gayet başarılı gitmiş tebrikler.Şefkat Tepe iyi sonuçlar almış yine.Acun ve İlkere de tebrikler :)

Acun süper gitmiş bbebde iyi Şefkat tepe en yüksek oranlarını tekrarlamış Tnsnin totalinde günün dikkat çekeni Alev alev totalde müthiş bir atak yakalamış tabi bunda lale devrininde olmayışının etkisi olabilir bakalım dizi haftaya bu oranları koruyabilecek mi

Lale Devri izleyicisi bence Alev Alev'e kaymış olabilir.Kesin sonuçlar önümüzdeki hafta belli olur zaten.

alev alev bitmesin yha youtubede daha dünku bolümü 33 bin kisi izleis gecen haftakini ise 114.135 defa izlenmis

alev alev beklediğimden daha düşük almış 12 reyting bekliyordum haftaya artık ?

Dün göz ucuyla YTS ve 1e1k izlemiştim...Alev Alev'e nolmuş öyle ? Gerçi arada sırada böyle çıkışları oluyordu(b)

ab grubu rezaleti ne yazıkki devam etmekte reyting analizetörlerinin uyarılarını ciddiye almayan bu grup kendi kafasına göre birtürkiye yaratıp ölçüm yapmakta hala...cumartesi gecesine göre şefkat tepeyi türkiyenin en çok izlenen dizi seçen tns yine kendi imali grubu ab de 18.sıraya göndermiş..total 6.64 ab 1.99 resmen rezalet..ya tns bu ab rezaletine dur der yada birisi bu gidişle tns ye dur der benden söylemesi...:bilmem:

neden bahsedıon sen s.tepe ab çok daha kotuy du tns fazla bıle almış agb hepsınde s.tepe ab sı kotu