5 Nisan 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Survivor 2023 | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    11
Denekler konusunda mı diyorsun ? Bence asıl sebebi o zaten. Eski dönemlerde çekilse tutacak çoğu dizi heba oldu bu sezon. Ya da depremlerin de etkisi reyting sistemini afallatmış olabilir.
Ben dizilerden çok ATV haber in bu kadar izlenmesinden işkillendim. İlk 10 olan program nsl oluyor da fox haber kadar Reyting alıyor?

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Valla saydığın tüm dizilerin reytingleri iyi gidiyor
------
BKGI 3-4 alıyor, ab'de 1lere düştü
BBCS 3-4-5 bandına sıkıştı
Kuruluş Osman 14-15 reytingden bu sezonki haline bak
Aldatmak 4-5 reyting alıyor
Ateş Kuşları ab'de 3 alıyor, total 4-5 alıyor
Bir de önceki sezonlardaki atv dizilerinin reytinglerini hatırla???

BKGI 3-4 alıyor, ab'de 1lere düştü
BBCS 3-4-5 bandına sıkıştı
Kuruluş Osman 14-15 reytingden bu sezonki haline bak
Aldatmak 4-5 reyting alıyor
Ateş Kuşları ab'de 3 alıyor, total 4-5 alıyor
Bir de önceki sezonlardaki atv dizilerinin reytinglerini hatırla???

Ben düşmedi demedim ki zaten senin yorumuna katılmadım iyi gidiyor dedim sadece
------

Sadece o dizi için demedim ki geneli. Öyle. Fox dizileri ortalama 3 reytinge sıkıştırıldı. Artık atv de fox u haberde geçiyor. 10 listenin yarısını yandaşlar oluşturuyor. Genele baktığında her sene bu kadar yoğun değildi. Ayrıca atv nin daha iyi olduğu seneleri de vardı ancak tüm kanallarda ki düşüşü kanal gündüz kuşağı ile kapatıyor

Valla gizmencinm bir oyun var mı yok mu bilemicem ama Atv nin her sene dizileri izleniyor inişli çıkışlı olsada bence izleniyor ve her sene aynı
------

Ben dizilerden çok ATV haber in bu kadar izlenmesinden işkillendim. İlk 10 olan program nsl oluyor da fox haber kadar Reyting alıyor?

Tayyibi seven çok olduğu için izleniyor işte :D

------

Valla gizmencinm bir oyun var mı yok mu bilemicem ama Atv nin her sene dizileri izleniyor inişli çıkışlı olsada bence izleniyor ve her sene aynı
------

bu benim tahminim değil. Aldığım bir duyum. Sen de diyorsun bak.. ''Her sene dizileri izleniyor'' . Evet diğer sezonlara göre izlenme ortalaması düşük gidiyor ancak bu diğer kanallar için de geçerli. Tek star tv memnundur bu sezondan. 6-7 lerle başlıyor atv dizileri. Ben 15 yıldır reytingleri neredeyse her gün takip ederim bu kadar dengesiz bir sezon görmedim. Dediğim bu katılmayabilirsin..
------

Bilemiyorum. Hiç bir seyirci izlediği program bitince kalıp olarak bir diğer programa kaymaz. Oturup izlemesi lazım ki bu reytinge yansısın. Her gün kademeli olarak atv haber önce ilk 10 a sokuldu. Şimdi de fox haberi geçiyor. Fox haber 8 reyting alırken reklamsız bittiği dönemde bile kalıp olarak o seyirci bir diğer diziyi izlememişti. Pürüzlü yüzeyde top koşturulmaya çalışıyor birileri. Olan durum bu.

Son düzenleme:
bu benim tahminim değil. Aldığım bir duyum. Sen de diyorsun bak.. ''Her sene dizileri izleniyor'' . Evet diğer sezonlara göre izlenme ortalaması düşük gidiyor ancak bu diğer kanallar için de geçerli. Tek star tv memnundur bu sezondan. 6-7 lerle başlıyor atv dizileri. Ben 15 yıldır reytingleri neredeyse her gün takip ederim bu kadar dengesiz bir sezon görmedim. Dediğim bu katılmayabilirsin..
------

Bilemiyorum. Hiç bir seyirci izlediği program bitince kalıp olarak bir diğer programa kaymaz. Oturup izlemesi lazım ki bu reytinge yansısın. Her gün kademeli olarak atv haber önce ilk 10 a sokuldu. Şimdi de fox haberi geçiyor. Fox haber 8 reyting alırken reklamsız bittiği dönemde bile kalıp olarak o seyirci bir diğer diziyi izlememişti. Pürüzlü yüzeyde top koşturulmaya çalışıyor birileri. Olan durum bu.
Bir dolapların döndüğü çok belli. Paragrafında kalıp olarak ne anlama geliyor?
------

------

------

Yalanlarina inananlar düşünsün. Bu zamana kadar sevmeyenler liderdi hatırlatmak isterim. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
------

Fox haber konusunda haklısın bak orda var acayiplik

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Gizmen
Bir dolapların döndüğü çok belli. Paragrafında kalıp olarak ne anlama geliyor?
------

Yalanlarina inananlar düşünsün. Bu zamana kadar sevmeyenler liderdi hatırlatmak isterim. :A
Hani bir program 7 reyting alıyorsa ve akabinde direk başka bir program ya da haber başlıyorsa (reklamsız) ve bu durum son haftalarda yaşanıp haber programını zirveye taşıyorsa bunun nedeni reklamsız bir akış olamaz. Esra erol seyircisinin tümünün oturup haberin belli bir kısmına kadarını izlemeleri lazım ki bu durum reytinge yansısın. (Deneklerden bahsediyorum.)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam