düzgün konuş canımı sıkma. fatmagül nasıldı heycan tavan yapmıştır yine fatmagülle kerim naptılar iyi miydi
Sen nediyosun kvp her iki guruptada 2. Olmuş.. Sende kime laf soyluyon don onune git... Yedirmeyide öğren kendine kvp 2. Oluşunu..
fatmagül de kvp de senaryoda bitik noktaya geldi zaten fatmagül bitiyor suskunalr seneye lider beren saat 1 sene dinlenecekmiş
destere sen reyting için mi dizini izliyosun işte aramızda fark bu vadi izleyicisi nereye geçerse hangi gün hangi saat hangi kanalda olursa olsun vadiyi bırakmaz 5 kanal değiştirip 9 yıl oynayan hiçbir türk yapımı bu reytingleri alamaz.onun için vadi türk tv sinin en büyük yapımıdır
fatmagül de kvp de senaryoda bitik noktaya geldi zaten fatmagül bitiyor suskunalr seneye lider beren saat 1 sene dinlenecekmiş
tnt ye düşme diye bişey yok cesaret edip hiç izlenmeyen bi kanala geçmeye helal olsun denir anca biz kanala göre dizi izlemeyiz istediği yere gitsin vadi nereye biz orayasen dediğimi anlamamışsınki ben ne anlatayım şimdi
fatmagül tnt gibi küçük bir kanala geçecek kadar düşse izlemezdim diyorum yani fatmagül kanal d gibi ulusal kanalların lideri bir kanalda başladı ve burda bitecek dizi zirvede başladı zirvede bitiyor takdirleri hakediyor iki yılın tartışmasız lideri sbt ye rağmen ...
suskunlar bu sene lider olmadıysa hiç bir zaman lider olmaz...
bu arada ankette ne olmuş öyle ya
belli olmaz yaprak dökümü 2.sezon ortalra doğru liderliği aldı öbgz ilk15 bölüm aşk ve ceza ya geçildi
sen hangi reytinglere bakıyorsun merak ettim ÖBGZ ikinci bölümüyle zirveye yerleşti ve bir daha zirveden inmedi Bir de 15 bölüm demişsin hadi 1-2 bölüm desen neyse
ilk bölümde 7-8 alıyordu sonra sezon ortasında 25i geçmeye başladı bu arada sezon başındada aşk ve ceza 12-13 civarında alıyodu yani 5 bölüm falan sürdü zirveyi kesinleştirmesi.
aynı şey senin içinde geçerli hangi reytinglere bakıyorsun Aşk ve Ceza, ÖBGZ karşısında 9 reytingi bile geçemedi, sen 12-13 alıyordu diyosun ÖBGZ 3. bölümden itibaren 2'ye katlamaya başlamış Aşk ve Ceza'yı
aşk ve ceza karşısında öbgz nin silip süpürmesi çok normal aşk ve cezanın ilk 6 bölümünü izledim berbat bir diziydi...
2 saat karanlikk ekran ama altinda suskunlar yazisi olsun ben yine izlerim aga
tabi maç vardı öyle oldu hava bulutluydu böyle oldu yağmırda yoksunuz çamurda yoksunuz yazın güneşten kışın soğuktan reyting kaybına uğrarsınız bahane üretmekten kolay ne var .. bizde öyle hile hurda yok aslanlar gibi iki yıldır zirvedeyiz kar kış yaz dinlemeyiz filmimize güveniriz bizi düşürecek tek şey varsa o da sbt nin hileli ölçümleridir ölçümler düzgün yapılsın havada karada birinci oluruz )
senin vadici olduğundan haberim yoktu drag bilseydim önceden takılırdım) sendemi brütüs...
Fatmagul'u izledim harikaydi bence yine zirvedeyiz Vadisiler'de bahane yapmaktan baska birsey bilmiyorlar.
içine takas mı kaçtı kreys ))))) ne oldu sen böyle uçuk kaçık tahminlerde bulunmazdın ))))))))))))))))
fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş))))))
fatmagül 11 de bitti vadi 11 25 falandı sanırım fazla oynatıp ordan burdan reyting kapmaya çalışan vadidir..
haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et
FSN müthiş bir bölümle zirveyi her zamanki gibi almış. Ama düşüş var. Dün de söyledim SBT bu güven olmaz
Vadi her zamanki gibi 2ci olmuş. Aralık ayından beri her Perşembe reytinglerinde Vadinin gelecek hafta 1ci olacağı yazılıyor ama daha öyle bir şey görmedik. Polat 10 sene olduğu gibi bu sene de vuruldu bir ara reyting yükseldi ama sonra tekrar düşüş. Ayrıca vadi çoktan 5 reytingi gördü biz finali 3 reytingle yapacak demedik ama FSN 9 reytingi görünce hemen final yorumları yapıldı. En kötü haliyle bile hep zirvede
daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer
samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var
Ya bırakın tartışmayı fsn geçmeyeceğine göre problemde yok
my ve vadi 20yi geçtide bizim mi haberimiz yok gardaş