5 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 42.9%
  • Suskunlar - Kolaj (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 7.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Hannover - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer

samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var

Tamam ama diğer kanallarda hep 1. idik ama şimdi tnt ye geçti tnt de 1. olduk ama daha çok 2. olduk acaba fatmagül tnt ye geçse ne olur?hiç düşündün mü?

Fatma gül ilk defa reytinglerde tekli rakamlari görüyor .. buda fatmagulun ciddi düşüş içinde olduğunu gösteriyor. bence senaryo klasik bir hal alinca düşmeye başladı. mustafanın psıkopata baglaması f.gülü kaçırması hep izlenen sıradan hikayeler olduğundan ha fgül ızlenmis ha adını ferıha koydum izlenmiş bir fark olmuyor.

bakalım nereye kadar dusecek fatmagül

fatmagülle ilgili çok büyük beklentilere girme düşmez bu sbt oranı mayısta sen bak oranlara o zaman konuşuruz fatmagül zaten son sezonu öylede böylede lider durumda bitmeyen diziler kayğılansın bu durumdan

Alemin Kralını izledim süperdi

Fatmagül bence çok sıktı artık arada baktım biraz ...s

fatmagülle ilgili çok büyük beklentilere girme düşmez bu sbt oranı mayısta sen bak oranlara o zaman konuşuruz fatmagül zaten son sezonu öylede böylede lider durumda bitmeyen diziler kayğılansın bu durumdan

tns ye guvenme okadar sadece sbt nin ağırlıklı ergen ve kırsal denegı azalacak. sbt den görüyoruz ki zaten fatmagulu ağırlık kırsal izliyor. belki tns gelince fatmagül düşebilir de .. sanırım reyting iyice duserse sen bu diziyi ızlemezsın
))))))

destere sen reyting için mi dizini izliyosun işte aramızda fark bu vadi izleyicisi nereye geçerse hangi gün hangi saat hangi kanalda olursa olsun vadiyi bırakmaz
5 kanal değiştirip 9 yıl oynayan hiçbir türk yapımı bu reytingleri alamaz.onun için vadi türk tv sinin en büyük yapımıdır

artık perşembeleri vadi haftaya birinci olacak diyenlerin banlanması lazım.. düpedüz hayallerini anlatıyolar.. hatta halkın ortasında idam etmekte iyi bi fikir..

artık perşembeleri vadi haftaya birinci olacak diyenlerin banlanması lazım.. düpedüz hayallerini anlatıyolar.. hatta halkın ortasında idam etmekte iyi bi fikir..

düzgün konuş canımı sıkma. fatmagül nasıldı heycan tavan yapmıştır yine fatmagülle kerim naptılar iyi miydi

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim.

A/B'de oranların bu kadar düşmesi ilginç. 2-3 hafta sonra komedi yapımları daha ön planda olabilir.