5 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 42.9%
  • Suskunlar - Kolaj (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 7.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Hannover - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Bu haftada düşüşte olan diziler muhteşem yuzyil fatmagulun sucune? Kurtlar vadisi pusu arka sokaklar umutsuz ev kadinlari not: Obgzk kuzey guney yer gok ask bu diziler az oran kaybettiler şu ana kadar haftanin en sert düşuse maruz kalan dizisi pis yedili bu dizi her an kalkabilir yayindan bana gore bu gun en sert dususu afk ve hde yasyacak eve dusen yildirim ve yalan dunya yukselir diye dusunuyorum

Bu hafta nedense dizilerin hepsinde ciddi düsüsler var.

FGSN iki grubtada günü zirvede kapatmis tebrik ediyorum ama AB de baya düsmüs.

KVP iki grubtada 2. Olmus ondada düsüs var ama cok kücük miktarda, AB deki fark cok az insallah haftaya zirveyi aliriz

Vadi de gecen haftaya göre cok az bir düsüs yasadi Total de 0.22

tam tersi olacak kryes suskunlar en büyük zaarı kurtlara vutuyor. suskunlar başlamadan önce kurtlar reytingi 13 lerdeydi şimdi 9lara düştü

beyazsoy KVP TNT deyken AB de hic 13 reytinge cikamadi 12 aldigi oldu ama oda Polat in vuruldugu bölümlerdi. Sunu unutumayin KVP Total de daha güclü bir dizi

yorayım günü

fatmagül birinci her zamanki gibi

vadi ikinci

suskunların kolaj bölümü çok kötü gitmiş

diğer proğramlardan bahsetmeye gerek yok..

dün vatandaşın biri reytingler değişecektir bu hafta hep düşüş olmaz dedi.. görülüyorki sbt oranlarında bir dizi düşerse hepsi düşüyor..

kreys umutlanmanı anlıyorumda her hafta aynı dilekte bulunuyorsun sbt de fatmagülü geçemediğinize göre bundan sonra artık hayal kurmayın namık kemalin kemiklerini sızlatmayın

Yaz gelince reytingler de garipleşti.

Fatmagul'u izledim muhtesemdi ayrica Fatmagul nekadar reyting kaybetiyse'de yine birinciligi kimseye birakmadi hem totat'de hem a/b'de.

Fatmagul'u izledim muhtesemdi ayrica Fatmagul nekadar reyting kaybetiyse'de yine birinciligi kimseye birakmadi hem totat'de hem a/b'de.

izleyipte muhteşem bulnadıgın dizi var mi
)))

f.gül artık bırak haftalıgı günlük birinciliği zor cikarir oldu

izleyipte muhteşem bulnadıgın dizi var mi
)))

f.gül artık bırak haftalıgı günlük birinciliği zor cikarir oldu

seninde birinci gelen diziyi tebrik ettiğin oldumu hiç beyazsoy önce herkes değişimi kendisinde sağlamalı tebrik et birinciyi bir şey kaybetmezsin

kurtlar vadisi pusu ​izledim yine muhteşemdi

Moderatörün son düzenlenenleri:
seninde birinci gelen diziyi tebrik ettiğin oldumu hiç beyazsoy önce herkes değişimi kendisinde sağlamalı tebrik et birinciyi bir şey kaybetmezsin

Birinci geleni tebrik bana sekılcılık geliyor bir diziyi tebrik için reytıgıne bakmam eleştirmek için reytıgıne bakmadıgım için. mesela son ve kesanlıyi en çok eleştiren benim. ama ucurumun düşük reytıgıne rağmen yine öven benim. muhtesemın iyi entrika yazdığında sadece senaryosunu taktir ettiğim vaki...

kısacası sekılcı davranmiyorum.. sadece zor beğeniyorum okadar
))))))))

reytinglerde ki genel düşüş gözlerden kaçmıyo ama fatmagül çökmüş
bu gidişle finali 5 reytingle yapacak
vadi muhteşem bi bölümle ekrana geldi haftaya her iki gruptada 1.yiz
17 dakka fazla oynayarak zar zor 1.olabilmiş

fatmagül 11 de bitti vadi 11 25 falandı sanırım fazla oynatıp ordan burdan reyting kapmaya çalışan vadidir..

haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et

alemin kralı ve milyoner in yükselmesi güzel
umarım suskunlar yeni bölümü fatmagül ve vadiyi daha da düşürür

FSN müthiş bir bölümle zirveyi her zamanki gibi almış. Ama düşüş var. Dün de söyledim SBT bu güven olmaz
Vadi her zamanki gibi 2ci olmuş. Aralık ayından beri her Perşembe reytinglerinde Vadinin gelecek hafta 1ci olacağı yazılıyor ama daha öyle bir şey görmedik. Polat 10 sene olduğu gibi bu sene de vuruldu bir ara reyting yükseldi ama sonra tekrar düşüş. Ayrıca vadi çoktan 5 reytingi gördü biz finali 3 reytingle yapacak demedik ama FSN 9 reytingi görünce hemen final yorumları yapıldı. En kötü haliyle bile hep zirvede

Son düzenleme:
dinle sevgili istenilen reytingi alamıyor fox un diğer günlük dizilerine göre çok zayıf unutma beni haftalık yayınlansa yeni bir yaprak dökümü olabilir

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]35[/TD]
[TD] SARAYIN İNCİSİ[/TD]
[TD] TRT 1[/TD]
[TD] 13:29:12[/TD]
[TD] 14:41:13[/TD]
[TD] 01:04:32[/TD]
[TD] 1,66[/TD]
[TD] 10,43 süper gitmiş

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Suskunlar" Dizisi olsa da olmasa da, Kurtlar Vadisi Pusu yine ayni Rating oraninda. Asil Fatma Gül'e ne olmus öyle?

şanslı masa ve siyaset meydanını izledim... şanslı masa yayınlamış olduğu bölümlerin en güzelini bence dün yayınladı... ben fragmanını görmesem kaçırdım diye çok üzülürdüm...

fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş
))))))

kurtlar vadisi pusu eğer kanalı değiştirmezse fatmagül tabi 1.olur ama kurtlar vadisi pusu bir atv,star,show da yayınlansa kimseye zirveyi bırakmaz hem de haftalık reyting de 1.olur.hem fatmagül şike yapan dizilerden birisi.kesin bu reytinglere de şike bulaştırmıştır.NE İŞ.