5 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 42.9%
  • Suskunlar - Kolaj (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 7.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Hannover - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Fatmagül'ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki hepsi de ciddi düşüşler yaşadılar bu hafta fakat bunları dibe vurdu olarak yorumlamak yanlış. Televizyon izleme oranlarının azalmasıyla ilgili bir durum. A/B'de 2.99 reyting ile 13.olunabiliyor fakat 4-5 hafta önce ilk 25'e dahi girilemiyordu.

Iste bende bunu anlatmaya çalisiyorum ama kaale alanlar pek fazla yok maalesef.. 10 reyting bir dizi için kötü mi? Tabii ki hayir, sadece Fatmagül bu hafta biraz düsmüs diger diziler gibi. Ama bu reytinglere dayanarak "Kurtlar Vadisi Pusu" 1.olacak denmesi bence dogru degil. Yine de herkesin kendi düsüncesi.

forumdaki bir çelişkiyi dile getirmek istiyorum bir dizi için "çakıldı" demek yasak "çöktü" demek normal. iki kelime arasında hemen hemen hiç fark yok. neden birine itiraz ediliyorda diğerine itiraz edilmiyor
)))))

TNT nin tek iyi giden yapımı
( KVP Hariç )

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]30[/TD]
[TD] HAYATIN ŞİFRELERİ[/TD]
[TD] TNT[/TD]
[TD] 23:12:09[/TD]
[TD] 25:15:07[/TD]
[TD] 01:38:09[/TD]
[TD] 1,93[/TD]
[TD] 7,56
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

forumdaki bir çelişkiyi dile getirmek istiyorum bir dizi için "çakıldı" demek yasak "çöktü" demek normal. iki kelime arasında hemen hemen hiç fark yok. neden birine itiraz ediliyorda diğerine itiraz edilmiyor
)))))

O saydigin iki kelime de dogru degil.. Hatta "vasat" , "berbat", "rezalet", "kalitesiz" kelimeler de hiç hos degil. Kaç kere dedik, yapmayin söylemeyin, dizilere saygisizlik yapmayin diye ama pek kaale alinmiyoruz maalesef. Herhangi bir dizi için bu kelimeleri sarf etmek hiç hos degil sonuçta o dizilerde emegi geçen o kadar insan var ki, oradan ekmek parasini kazanan insanlara saygisizlik yapilmis olunuyor..

showtv suskunlarin kolaj bölümü ile hayal kırıklığı yasamıs

1e1k 23:50 baslamasina ragmen 10 Share Geçmis

Maç A/B İyi Gitmis

Muhtemelen Maç Olmasaydi vadi Share Yükselecek A/B Belkide Zirveyi Alacakti

"vasat" , "berbat", "çökmüş" "çakılmış" eleştiri sınırında ne yani kötü bie diziye berbat denmiyecek mi. ozaman işini iyi yapanlara haksızlık olur onları övmemiz anlamsızlaşır.. "rezalet ise kulanılabilir ama oda gerçekten çok kötüyse..

bu kelimeleri yasaklamak form kültürüne uymaz. sonuçta bize sunulun ve milyarlar kazanılan bir işte insanlar istdiği gibi eleştirebilir. para kazanmaya gelince eyvallah eleştiriye gelince sınırlı olması anlamsız

Elestiri yapin, yapma demiyoruz ama saygi çerçevesi içinde yapin. Baska diziye elestiri yapiyorsunuz, ama baska birisi sizin dizinize elestiri yaptiginda demedigini birakmiyorsunuz. Bu da dogru degil ki? Hiç kimse izlemedigi dizi hakkinda yorum yapmasin mümkünse. Reytinglerde "Bu hafta çöktü, büyük rezillik" yerine "Bu hafta reytinglerde pek basarili gitmedi, bakalim gelecek haftalarda nasil bir performans gösterecek" denmesi daha dogru olmaz mi sizce?

bir dizi tecavüzü açık seçik göstermiş yada dogumu açık seçik göstermiş bu durumu eleştirmek için rezilik demiyecekmiyiz..

yada okadar kötü bir iş olour ki ilk yüze bile giremez bu işe berbart bir iş. yada bu dizi çöktü denemez mi.. bence eleştiriye tahamülllü olmalıyız. o yorumu begenmiyorsa biri oda o elitiriyi eleştirsin. küfür olmadıkça tüm eleştirler dogal karşılanmalı

"bu hafta reytingler pek başarılı olmamş gibi gözüküyormu acaba haftaya bakalım kendini toparlaycak gibi gözüküyor gibi"
))))))) yerine çötü bu dizi demek daha kolay mantıklı değil mi
)))))

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

Sence deger mi birbirinizi kirmak bir dizi için? Biz burada "yayindan kaldirilsin desek, demesek neyi degistirecek ki? Tecavüze, açik sahnelere bende karsiyim. Onun için Fatmagül'ün 1.bölümünde yer alan o sahneyi izlemedim. Benim haftalardir anlatmak istedigim sey, bir diziyi izlemeden yorum atmak. Bir dizinin konusu ve tanitimlari belli olmadan "tutmaz" denmesi, rakip diziyi küçük düsürmek veya aksine kendi dizini büyük göstermek bunlar hos seyler degil.

Fatmagül bu hafta düsüs yasadi evet, umarim gelecek haftalarda yükselir. < gibi bir yorum yapilmasinda herhangi bir sakinca yok.

fks14 burda tüm dizilerin düsmesinin nedeni yaz gelmesidir haftaya artabilir ama suskunlar gelicek fatma gül 8 9 reytinglere düsebilir

fks14 burda tüm dizilerin düsmesinin nedeni yaz gelmesidir haftaya artabilir ama suskunlar gelicek fatma gül 8 9 reytinglere düsebilir

Evet bir çok diziler düstü bu hafta, dedigin gibi yazin gelisi olabilir.. Ama Suskunlar'in gelisiyle Fatmagül neden düssün anlayamadim ama yine de senin düsüncen.

Evet bir çok diziler düstü bu hafta, dedigin gibi yazin gelisi olabilir.. Ama Suskunlar'in gelisiyle Fatmagül neden düssün anlayamadim ama yine de senin düsüncen.

suskunlar 1 2 reyting çalabilir

vadi süper gitmis ab zirveyi almasi an meselesi

Vadi btse de kurtulsak nefret ediyorum vadiden ayni şey fatmagül obgzk afk dinle sevgili lale devri ve arka sokaklar içinde geçerli hç hoşlanmiyorum bu dizilerden devam etmesini istediyim diziler KUZEY GÜNEY MUHTESEM YUZYİL KANİT YALAN DUNYA BİR COCUK SEVDİM CİLGİN TURK 1

tam tersi olacak kryes suskunlar en büyük zaarı kurtlara vutuyor. suskunlar başlamadan önce kurtlar reytingi 13 lerdeydi şimdi 9lara düştü

sırf reytingler için bu siteye üye olduğumu belirtmek isterim nedeninide şöyle açıklaya ne kadar ahlak bozan program varsa zirvede kurtlar vadiside şiddete meğilli diyolar ama kimse ölmüyor ama maşallah fatmagül muhteşem süleyman götürüyolar işi şimdi ben bu dizilerin vicdanını merak ediyorum 10 yaşındaki kızlar tecavüze uğruyolar bunlar bu dizileri izlemeye devam etsinler izlemek haz veriyor olabilir başına gelmesini kimse istemez kısaca ben tv de cinselliğe karşıyım iyi forumlar