5 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 42.9%
  • Suskunlar - Kolaj (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 4 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 7.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Hannover - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Suskunlar'ın yeni bölümünün yokluğunda Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Sonuçlar belli oldu..

Fatmagül'ün Suçu Ne yine iki grupta da zirvede fakat bu hafta düşen diğer güçlü diziler gibi Fatmagül'ün Suçu Ne'nin de oranlarında ciddi düşüş var. Özellikle A/B'de uzun bir aradan sonra 10 reyting altına düşmesi dikkat çekti.

TNT'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu zirve takibini sürdürerek günü 2. tamamladı.

Alemin Kıralı iki grupta da üst sıralarda yer alarak başarısını sürdürdü.

Şanslı Masa yazın yaklaşmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçti...

Son düzenleme:
Kvp izledim güzel bir bölümdü:)
Maç vardı starda o olmasa Fatmagül'ü rahat geçerdik

kurtlar vadisi pusu yu izledim.muhteşem bi bölümdü.

Kvp izledim güzel bir bölümdü:)
Maç vardı starda o olmasa Fatmagül'ü rahat geçerdik

tabi maç vardı öyle oldu hava bulutluydu böyle oldu yağmırda yoksunuz çamurda yoksunuz yazın güneşten kışın soğuktan reyting kaybına uğrarsınız bahane üretmekten kolay ne var .. bizde öyle hile hurda yok aslanlar gibi iki yıldır zirvedeyiz kar kış yaz dinlemeyiz filmimize güveniriz bizi düşürecek tek şey varsa o da sbt nin hileli ölçümleridir ölçümler düzgün yapılsın havada karada birinci oluruz :))

senin vadici olduğundan haberim yoktu drag bilseydim önceden takılırdım:)) sendemi brütüs...

Fatmagul yine çok güzeldi , umarım oranları daha bı arttirarak her hafta olduğu gibi 1. Oluruz :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fatmagul'u izledim harikaydi bence yine zirvedeyiz Vadisiler'de bahane yapmaktan baska birsey bilmiyorlar.

suskunlar tekrarı yok tekrarı yok diye bangır bangır bagırdılar ama tümden tekrarını verdiler :)))))) bu işi en çok kurtlara yarayacaktır. ab de yükselcektir

Fatmagül'ü izledim ve bölüm bittiginde ayakta alkisladim. Böyle muhtesem bir bölümle ekrana geldi ki..

Sonuçlar açiklandi.

@kreys bu yorumunu hiç begenmedi. Herhangi bir dizi hakkinda "dibe vurmus" vesaire kelimelerini kullanman hos degil. Dün Muhtesem Yüzyil'da reyting kaybi yasadi, ona da mi "dibe vurmus" diyelim. Dizilere biraz saygi lütfen!

dün oldıgu gibi ab halkı havayı görünce ekranı kapatıp bag bahçe parlaklara hucum etmiş :)))) suskunların kolaj bölümü olmasından dolayı kurtların shari artmasına ragmen reytingi düşmüş. sanırım haftaya suskunların gelmesiyle kurtların ab de reytingi 8 lere kadar düşer :))))

fatmagülün kaçırılması fatmagülün seyircisini diziden sogutmuş. reytingleri yavaş yavaş düşüyor. sanırım finali çok kötü gelecek :))))

Son düzenleme:
dün oldıgu gibi ab halkı havayı görünce ekranı kapatıp bag bahçe parlaklara hucum etmiş :)))) suskunların kolaj bölümü olmasından dolayı kurtların shari artmasına ragmen reytingi düşmüş. sanırım haftaya suskunların gelmesiyle kurtların ab de reytingi 8 lere kadar düşer :))))
vadı haftaya 1.cı o kesin .d